Snow College (Community College)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ONTDEK UTAH

Utah is gebeeldhouwd door wind, water en tijd en biedt onderdak aan adembenemende nationale parken, winkels van wereldklasse en een verscheidenheid aan recreatieve mogelijkheden. Als de # 1 staat in de natie voor banengroei, is er geen betere plaats om een ​​opleiding te volgen gericht op het voorbereiden van studenten om te slagen in de mondiale markt.

Beste college in Amerika!

Snow College wordt consequent gerangschikt als een van de beste onderwijsinstellingen in het land, waardoor het de perfecte plek is voor studenten die academisch succes willen bereiken in een leuke, veilige, residentiële campusomgeving. Met campussen in Ephraim, Richfield en een online graadoptie, kunnen studenten graden voltooien in Associate of Arts, Science of Applied Science, met tal van gespecialiseerde, kortlopende beroepsopleidingscertificaten en diploma's, waaronder Bachelors Degree in Software Engineering en een Bachelors Degree in muziek met de nadruk op commerciële muziek.

Je zult alles vinden wat je nodig hebt om te slagen in je opleiding aan Snow College, en met de laagste huisvesting, collegegeld en kosten in de staat Utah, kun je het doen zonder de bank te breken.

CNN Money heeft Snow College # 6 gerangschikt vanwege de hoge afstudeer- en / of overdrachtscijfers voor een universiteit van vier jaar. TheBestSchools.org gaf Snow College hoge opmerkingen, niet alleen voor het hebben van het meest betaalbare collegegeld in de staat, maar ook voor het vermogen van studenten om de nodige vaardigheden te tonen om het personeel na voltooiing van hun opleiding te betreden. De Washington Monthly rangschikt Snow College boven de rest voor het bieden van studentenondersteuning en een omgeving voor studenten waar ze kunnen gedijen en slagen. Ratemyprofessors.com baseert hun ranglijst op door studenten gegenereerde enquêtes van hun klaservaring en Betaalbare hogescholen maken hun ranglijst op basis van betaalbaarheid en toekenning van beursfondsen.

Locaties

Ephraim

Address
150 College Ave
84627 Ephraim, Utah, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden