Sierra College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Academische uitmuntendheid en student succes

Sinds de oprichting in 1936, heeft Sierra College richt zich op de kwaliteit van instructie en voldoen aan de behoeften van de gemeenschappen die zij bedient. Met ongeveer 125 graden en certificaat programma's, wordt Sierra College de eerste plaats in Noord-Californië (Sacramento noord) voor transfers naar 4 jaar universiteiten, biedt carrière / technische opleiding, en klassen voor het upgraden van baan vaardigheden. Sierra afgestudeerden zijn te vinden in bedrijven en industrieën in de hele regio. Onze bekroonde faculteit leden verbeteren van hun onderwijs met onderzoek, auteurschap en branche-expertise. We zijn ook op nationaal niveau erkend voor excellentie in onze atletische programma.

2016: We vieren onze 80ste verjaardag!

Highlights Sierra College is een tweejarig community college en biedt een brede selectie van associate degree-programma's, on-campus huisvesting gegarandeerd overeenkomsten naar Californië universiteiten, betaalbaar onderwijs, gestructureerde ESL klassen en een geweldige campus locatie.

Details

Sierra College is gelegen in de uitlopers van de prachtige Sierra Nevada bergen van het noorden van Californië en is twee uur rijden van San Francisco. Het college is in een veilige omgeving en levert on-campus huisvesting en homestay mogelijkheden. 2 jaar bij community college + 2 jaar aan de universiteit = een HBO-opleiding. Een groot aantal van onze studenten over te dragen aan topkwaliteit universiteiten om hun laatste twee jaar het bijwonen van de Universiteit van Californië en California State University scholen, zoals UC Davis, UC Berkeley, UCLA en UC Santa Barbara te voltooien. TOEFL-score van 45 (iBT), 133 (CBT) of inschrijven in het Engels als Tweede Taal (ESL) programma. Sierra College is in staat om een ​​goede opleiding te bieden tegen een betaalbare prijs, vaak op de helft van de prijs van een universiteit van vier jaar. Wij bieden meer dan 70 associate degree programma's, waaronder Business, Communication Studies, Computer Science, Engineering, Marketing en nog veel meer. Neem contact op met internationalstudents@sierracollege.edu of bezoek onze website op www.sierracollege.edu/int voor meer informatie.

Een bezoek aan Sierra De Sierra Community College District beslaat meer dan 3.200 vierkante mijl, een gebied groter dan de staat Delaware. Het dient de Northern California uitloper graafschappen van Placer, Nevada evenals delen van El Dorado en Sacramento.

Campussen in Rocklin (hoofd), Roseville, Truckee, en Grass Valley.

Locaties

Rocklin

Address
5000 ROCKLIN ROAD
ROCKLIN, CA 95677

95677 Rocklin, Californië, Verenigde Staten