Lees de Officiële Beschrijving

Siebel Institute of Technology is goedgekeurd door de afdeling Private Business and Vocational Schools van de Illinois Board of Higher Education.

Onze focus

Gedurende de afgelopen 140 jaar heeft het Siebel-instituut een uitgebreide wereldwijde aanhang gekregen. Onze alumni omvatten meer dan 60 landen en zijn te vinden in bijna elke grote brouwerij op aarde. Onze lessen bestaan ​​uit een mix van deelnemers van brouwerijen van alle groottes die afkomstig zijn van locaties over de hele wereld. Deze brede basis van deelnemers vergroot de leerkansen van elke student door ze bloot te stellen aan verschillen in cultuur, uitrusting, methoden en bierstijlen. In onze formele lezingen en demonstraties richten we hun aandacht echter op één gemeenschappelijk thema: bier. Studenten kunnen naar het instituut komen met de vooroordelen van hun eigen specifieke brouwomgeving, maar ze verlaten allemaal in de eenvoudige en eerlijke kameraadschap van het zijn van een brouwer. We hebben hier een gezegde in het instituut: "We leren niet alleen onze studenten, maar we helpen ze ook om elkaar te leren."

Het Instituut blijft zich concentreren op één basisthema zoals gepubliceerd door Dr. JE Siebel in een advertentie in een 1893 Western Brewer. Hij verklaarde: "Het doel van het instituut is om de vooruitgang van de industrieën te bevorderen op basis van fermentatie, wat wordt gedaan door instructie, onderzoek, analyse en anderszins."

Het Siebel Institute of Technology en World Brewing Academy zijn al meer dan 140 jaar een belangrijk onderdeel van de internationale brouwgeschiedenis en we kijken ernaar uit om de toekomstige generaties brouwers welkom te heten in ons huis in het hart van Chicago.

Onze geschiedenis

Dr. John Ewald Siebel richtte het Zymotechnic Institute op in 1868. Hij werd geboren op 17 september 1845, in de buurt van Wermelskirchen in het district Dusseldorf, Duitsland. Hij studeerde natuurkunde en scheikunde en verdiende zijn doctoraat aan de universiteit van Berlijn voordat hij in 1866 naar Chicago verhuisde. In 1868 opende hij het chemisch laboratorium van John E. Siebel, dat zich al snel ontwikkelde tot een onderzoekstation en school voor de brouwwetenschappen.

In 1872, toen het bedrijf nieuwe faciliteiten betrok op Belden Avenue aan de noordkant van Chicago, werd de naam veranderd in het Siebel Institute of Technology . Gedurende de volgende twee decennia voerde Dr. Siebel uitgebreid brouwonderzoek uit en schreef hij de meeste van zijn meer dan 200 boeken en wetenschappelijke artikelen. Hij was ook de redacteur van een aantal technische publicaties, waaronder het wetenschappelijke gedeelte van The Western Brewer, 100 Years of Brewing en Ice and Refrigeration.

In 1882 begon hij een wetenschappelijke school voor brouwers met een andere progressieve brouwer, maar de samenwerking was van korte duur. Dr. Siebel zette echter brouwinstructie voort in zijn laboratorium. Het bedrijf breidde zich in de jaren 1890 uit toen twee van de zonen van Dr. Siebel bij het bedrijf kwamen.

Het bedrijf werd opgericht in 1901 en voerde brouwcursussen in zowel Engels als Duits. Tegen 1907 waren er vijf reguliere cursussen: een Brewers 'Course van zes maanden, een post-graduate cursus van twee maanden, een drie maanden durende ingenieurscursus, een twee maanden durende Maltsters' Course en een Bottlers 'Course van twee maanden. In 1910 werd de naam van de school, het Siebel Institute of Technology , formeel aangenomen. Met de aanpak van het verbod, het Instituut gediversifieerd en cursussen toegevoegd in bakken, koeling, engineering, frezen, koolzuurhoudende dranken en andere aanverwante onderwerpen. Op 20 december 1919, slechts zevenentwintig dagen voordat het verbod van kracht werd, stierf Dr. JE Siebel.

Met de intrekking van het verbod in 1933 keerde de focus van het Instituut terug naar het brouwen onder leiding van FP Siebel Sr., de oudste zoon van Dr. JE Siebel. Zijn zonen, Fred en Ray, sloten zich al snel bij het bedrijf en werkten om het bereik uit te breiden. De Diploma Course in Brewing Technology werd aangeboden en alle andere niet-brouwcursussen werden snel geëlimineerd. In oktober 1952 verhuisde het instituut naar zijn gloednieuwe, op maat gebouwde faciliteiten op Peterson Avenue waar we bijna 50 jaar zijn gebleven.

De vierde generatie, vertegenwoordigd door Ron en Bill Siebel, vervoegde het instituut in de jaren zestig. In 1974 hielpen ze het concept van kortere cursussen te introduceren. Deze cursussen met een duur van twee weken of minder zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke trainingsbehoeften van een veranderende brouwerij-industrie. De langere Diploma Course in Brewing Technology is tot op de dag van vandaag in stand gehouden als de diepgaande studie voor de ervaren brouwer die zijn carrièreopleiding wil maximaliseren.

In 2013 verhuisde het Siebel Institute of Technology naar de nieuwe campusfaciliteiten op 900 N. North Branch St. in de faciliteiten van Kendall College in Chicago. Op de nieuwe campus van het Siebel Instituut zijn veel van de elementen van onze vorige locaties verwerkt, waaronder de bar en het meubilair van de beroemde Bierstube, een favoriete plek waar studenten gesocialiseerd werden na een dag hard studeren.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Siebel Institute of Technology

Het Master Brewer-programma met twee campussen bereidt afgestudeerden voor op hun carrière door praktische toepassing van brouwen. Geavanceerde theorie en een uitgebreide ... [+]

Het Master Brewer-programma met twee campussen bereidt afgestudeerden voor op hun carrière door praktische toepassing van brouwen. Geavanceerde theorie en een uitgebreide module voor geavanceerde praktische toepassingen zullen afgestudeerden voorzien van de kennis en ervaring die nodig is om elk kritiek gebied van commercieel brouwen te begrijpen.

Dit 20 weken durende programma bestaat uit segmenten, onderverdeeld in modules van één tot acht weken, waarbij elke module gespecialiseerd is in een bepaald gebied van brouwtechnologie. De inhoud behandelt problemen in het brouwen vanuit een internationaal perspectief en biedt studenten onderwijs en ervaring die niet door een andere brouwschool wordt aangeboden.... [-]

Verenigde Staten Chicago Duitsland München
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
20 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Siebel Institute of Technology

De cursus Craft Distilling Operations and Technology van het Siebel Institute is ontworpen om studenten de kritische informatie te geven die ze nodig hebben om gedistille ... [+]

De cursus Craft Distilling Operations and Technology van het Siebel Institute is ontworpen om studenten de kritische informatie te geven die ze nodig hebben om gedistilleerde dranken te maken in een kleinschalige destillatieomgeving. Studenten leren de theorie achter succesvol werken in kleine distilleerderij operaties evenals gerelateerde management en logistieke problemen. Met content gemaakt met deelname van het Ethanol Technology Institute en gepresenteerd door enkele van de leidende internationale experts in distilleren, geeft deze cursus je de training die je nodig hebt om je distilleerderij efficiënt, veilig en winstgevend te bedienen.

Tijdens de vijf dagen van de cursus leert u productietechnieken die betrokken zijn bij de destillatie van graan, fruit en andere producten van begin tot einde. Sensorische analyse wordt gepresenteerd om inzicht te krijgen in de positieve en negatieve smaakattributen die gewoonlijk worden geassocieerd met het productieproces, en bezoeken aan gebiedsdistilleerderijen geven studenten een beeld van de basisactiviteiten van een kleine distilleerderij. Als u overweegt om dit snelgroeiende segment van de alcoholische drankenindustrie te betreden, geeft de cursus Craft Distilling Operations and Technology u een basis van inzicht waarmee u een succesvolle carrière in het distilleren van uw vaartuigen kunt opbouwen.... [-]

Verenigde Staten Chicago
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Siebel Institute of Technology

De twee weken durende beknopte cursus Brewing Technology biedt studenten uitgebreide kennis van het brouwproces, de dynamiek van brouwerijactiviteiten en kwesties die van ... [+]

De twee weken durende beknopte cursus Brewing Technology biedt studenten uitgebreide kennis van het brouwproces, de dynamiek van brouwerijactiviteiten en kwesties die van invloed zijn op de industrie. Binnen de korte tijdspanne van deze cursus zullen studenten een niveau van industriële kennis opdoen die hen ten goede zal komen op elk verantwoordelijk gebied in de brouwerij, waarbij elk onderwerp wordt behandeld dat van cruciaal belang is voor succesvolle brouwerijactiviteiten, ongeacht de omvang. De beknopte cursus wordt gegeven op onze campus in Chicago, waardoor studenten de kans krijgen om de bloeiende Midwest-brouwscene te ervaren terwijl ze de cursus volgen. Chicago is de thuisbasis van enkele van de meest bekende brouwerijen en biervriendelijke bars en restaurants van het land, en biedt studenten een spannend verblijf in deze stad van wereldklasse.... [-]

Verenigde Staten Chicago
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Siebel Institute of Technology

Intensieve cursus Wereld Brewing Academy (WBA) zullen de studenten te voorzien van een goed begrip van de fundamenten van het proces van het brouwen: de ingrediënten, het ... [+]

Intensieve cursus Wereld Brewing Academy (WBA) zullen studenten met een goed begrip van de fundamenten van het proces van het brouwen: de ingrediënten, het proces en de sensorische evaluatie van het eindproduct. In deze korte cursus, zullen de studenten de kans om belangrijke technische kennis die in de praktijk in brouwerijen ofwel hoog volume of vaartuig kan worden toegepast op te doen. Intensieve cursus in vijf dagen bestrijkt het grootste deel van de kwesties die in onze programma's geavanceerde niveau, maar op een diepte aangepast voor mensen die kennis hebben van wetenschap en technologie brouwen niveau beperkt. Dit is ideaal voor hen die overwegen het invoeren van de brouwerij-industrie natuurlijk, evenals degenen die al begonnen hun carrière in de brouwerij-industrie en streven naar een sterkere kennis om hun vaardigheden te verbeteren en vooraf hun carrière als brouwers.... [-]

Verenigde Staten Chicago
September 2019
Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Siebel Institute of Technology

Om te concurreren met andere brouwerijen in de groeiende internationale brouwerij-industrie, moeten bedrijven bier maken dat de hoogste standaarden van consistentie en st ... [+]

Om te concurreren met andere brouwerijen in de groeiende internationale brouwerij-industrie, moeten bedrijven bier maken dat de hoogste standaarden van consistentie en stabiliteit vertoont bij elke batch.

De cursus Brewing Microbiology van Siebel Institute is ontworpen om de theoretische kennis en praktische vaardigheden te bieden die nodig zijn om een ​​effectief microbiologisch kwaliteitscontrole- / kwaliteitsborgingsprogramma te implementeren in een korte cursusduur van 2 weken. Of u nu een QC / QA-cursus voor uw brouwerij helemaal zelf opbouwt of dat u deelneemt aan een gevestigde kwaliteitscontrole

Toelatingseisen

Alle studenten die een programma, module of cursus aanvragen, moeten de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie hebben bereikt.... [-]

Canada Montreal
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Siebel Institute of Technology

Het International Diploma in Brewing Technology-programma met twee campussen bereidt afgestudeerden voor op hun loopbaan door een praktische toepassing van brouwen. ... [+]

Het International Diploma in Brewing Technology-programma met twee campussen bereidt afgestudeerden voor op hun loopbaan door een praktische toepassing van brouwen. Dit 12 weken durende programma bestaat uit segmenten, onderverdeeld in modules van één tot drie weken, waarbij elke module is gespecialiseerd in een bepaald gebied van brouwtechnologie. De inhoud behandelt problemen bij het brouwen vanuit een internationaal perspectief en biedt een diepte aan ervaring die niet beschikbaar is via een andere instelling. Het diplomaprogramma begint met 7 weken brouwtheorie en zakelijke aangelegenheden op onze Siebel Institute-campus in Chicago. Studenten bouwen een goed begrip van de wetenschappen en technologieën die worden gebruikt in brouwerijen van alle groottes. Nadat de modules van Chicago zijn voltooid, reizen de studenten vervolgens naar de Doemens Academie in München, Duitsland, waar ze de kennis die is opgedaan tijdens hun eerste 7 weken studie toepassen in de praktische brouwomgeving bij Doemens. Studenten nemen ook deel aan geavanceerde brouwtheorie training tijdens Doemens, inclusief presentaties over brouwtechnieken die worden gebruikt bij het creëren van authentieke Duitse bierstijlen. Ten slotte reizen studenten op de European Study Tour naar brouwerijen en leveranciers van brouwerijen, en leren ze hoe de informatie die ze hebben opgedaan in het Diploma-programma wordt gebruikt in real-world brouwomgevingen. Tijdens de 12 weken van het WBA-diplomaprogramma krijgen studenten een echt internationaal perspectief op brouwtechnieken en -technologieën.... [-]

Verenigde Staten Chicago Duitsland München
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands