Shillington Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom zou u Shillington kiezen?

Shillington verschilt van de meeste universiteiten of ontwerpcursussen

Geen ervaring nodig. Ernstig. U hoeft niet te interviewen of een portfolio in te dienen. We hebben alleen een passie voor design en 100% toewijding voor de cursus nodig.

Land je droombaan! Shillington-studenten worden aangenomen bij topontwerpstudio's, werken voor grote merken en beginnen hun eigen bedrijf. Dankzij onze industriële connecties en middelen studeer je zelfverzekerd af voor de zoektocht naar een baan.

Maak een verbluffende designportfolio. Ons studentenwerk spreekt voor zich. Blader door honderden digitale, print- en verpakkingsprojecten. Ontdek wat u in slechts 3 maanden voltijd of 9 maanden deeltijd kunt creëren.

#Shillumni-netwerk en reputatie van de industrie. Wanneer je afstudeert, profiteer je van de reputatie van Shillington in de branche en word je lid van een gewaardeerde groep van 5000 #Shillumni die bij enkele van de beste studio's en bureaus ter wereld werken.

Een nieuwe start! Veel studenten voelen zich aangetrokken tot Shillington vanwege de mogelijkheid om verkoopbare vaardigheden te leren voor een nieuwe carrière. We begrijpen het. Blus uw passie voor design en maak kennis met een carrière die u boeit. Studeer aan Shillington. Ik hou van je werk!

Leer van industrieleiders

Elke Shillington-klasse biedt ten minste drie gastcolleges van toonaangevende grafische ontwerpers en creatieven. Mensen die 100% hun dingen kennen.

Deze ontwerpexperts delen hun werk, filosofieën en waardevolle adviezen met onze aspirant-studenten.

Bestudeer grafisch ontwerp en start je creatieve carrière

Of je doel nu is om van carrière te veranderen, een hogere opleiding te volgen, een onafhankelijk grafisch ontwerpbedrijf te starten of om voor een multinationaal bedrijf te werken, Shillington is de perfecte plek om de basis te leggen voor je creatieve carrière! Onze innovatieve benadering van ontwerpeducatie betekent dat studenten verbazingwekkende (bekroonde!) Resultaten behalen in een serieus korte tijd. Het is ontworpen om meer tijd te besteden aan het doen van wat je leuk vindt met je nieuwe vaardigheden. Shillington creëert een inspirerende leeromgeving waar ontwerpstudenten echte en relevante vaardigheden leren - waaronder ontwerptheorie, typografie, verpakking, ontwerp van mobiele apps en gebruikerservaring (UX) - van praktiserende ontwerpers.

Studeer grafisch ontwerp in 3 maanden fulltime of 9 maanden parttime in New York, Londen, Manchester, Sydney, Melbourne of Brisbane (Shillington accepteert internationale studenten!) En studeer af met een gepolijst grafisch ontwerpportfolio met uw beste werk, klaar om te land je droombaan.

Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpgremote-learning-with-shillington-1164x580Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpg

Studeer grafisch ontwerp online

Design is overal, dus we vonden dat onze koers dat ook zou moeten zijn.

De originele bootcamp voor grafisch ontwerp is nu online beschikbaar en verbindt u waar ter wereld u ook bent.

  • Innovatief online leren. Lezingen, demo's en kritieken worden live in realtime gegeven.
  • Verhouding student / docent van 9: 1.
  • Studeer en werk overal ter wereld! Kies uw eigen leeromgeving die het beste bij u past.
  • Netwerk met klasgenoten van buiten je eigen stad en ontwikkel verbindingen met mensen van over de hele wereld.
  • Hoor gastdocenten uit verschillende landen, niet beperkt tot een campusstad.
  • De online cursus is ontworpen om u betrokken en verbonden te houden met uw klasgenoten en docenten, ongeacht de afstand.

Studeer waar u ook bent. Alle online lessen worden live gegeven in de vermelde tijdzones, wat betekent dat je de Shillington-ervaring kunt hebben, waar je ook woont.

Klaar om je creatieve carrière een vliegende start te geven? Doe mee met de Global Classroom met de nieuwe online cursus van Shillington.

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpgKelly Sikkema / Unsplash

getuigenis

Graham McDonnell, Creative Director, The New York Times / T Brand Studio

"Ik werd overweldigd door het niveau van talent dat de kandidaten van Shillington in hun portfolio's toonden, waarvan sommige capaciteiten lieten zien voorbij hun jaren en zelfs het werk van gevestigde professionals overtroffen. We hebben binnen de maand aangenomen en ons nieuwe ontwerp blijkt al een geweldige toevoeging aan het team. "

FAQ

Locaties

New York

Address
315 Madison Ave
10017 New York, New York, Verenigde Staten

Londen

Address
Bury House, 31 Bury St
EC3A 5AR Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Manchester

Address
1 Portland St
M1 3BE Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Sydney

Address
50 Margaret St
NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië

Melbourne

Address
55 Swanston St
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australië

Brisbane

Address
157 Ann St
QLD 4000 Brisbane, Queensland, Australië

Los Angeles

Address
Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden