Sappo School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sappo School Is een van de toonaangevende Onafhankelijke privéscholen Op Long Island vandaag. Wij zijn de voorlopers in de beweging naar educatieve hervorming en academische uitmuntendheid. In de afgelopen decennia, Sappo Heeft de families van Long Island gediend door zowel een veilige als motiverende leeromgeving voor elk kind te bieden. Bekend en gerespecteerd door top professionals op het gebied van kindergeneeskunde, Sappo Past het laatste wetenschappelijk onderzoek toe op de leerplannen.

Sappo School een Staat New York Goedgekeurde college voorbereidende school met een goedgekeurde speciale onderwijsafdeling. Wij voldoen aan studenten die het best werken in een intieme omgeving, terwijl ze persoonlijke aandacht krijgen en sociale bijlagen vormen. De uitzettingsgraad bedraagt ​​0% en meer dan 90% van onze afgestudeerden gaan naar de hogescholen van hun keuze. Een groot percentage van onze afgestudeerden krijgen aanzienlijke beurzen voor hun nagraadse opleiding.

Onze Missie

Onze missie op Sappo School is strategisch een sfeer creëren die academische uitmuntendheid bevordert ter ondersteuning van een geïndividualiseerde aanpak van leren. Volledige potentieel wordt gerealiseerd door het identificeren en ontwikkelen van de sociale, emotionele en academische systemen die leren produceren. Een verfrissend programma stelt studenten in staat om zo'n leer te verkennen en uitdagingen om te zetten met vertrouwen. Wij geloven in de vorming van de leden van onze wereldwijde samenleving in burgers van de wereld die in staat zijn om de toekomst te zien met kracht en karakter.

Locaties

commack

Address
40 Kings Park Road
NY 11725 commack, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden