Saddleback College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Saddleback College

Saddleback College is de eerste keuze voor hoger onderwijs en opleiding in Zuid-Orange County zijn geweest sinds 1968. Onze meer dan 500.000 alumni kunnen getuigen van de kwaliteit van onze academische en carrière trainingsprogramma's die studenten in staat stellen hun educatieve, professionele en persoonlijke doelen succesvol te bereiken. Onze rijke academische tradities en sterke reputatie maken Saddleback College een ideale plek voor studenten op zoek naar associate diploma's en getuigschriften, de overdracht tot vier jaar hogescholen en universiteiten, de voorbereiding voor de werknemers, of het nastreven van een leven lang leren.

Saddleback College is volledig geaccrediteerd, met meer dan 300 associate graden, certificaten en beroepsvaardigheden awards in 190 programmagebieden onderwezen door een faculteit bekend om haar expertise, ervaring en inzet voor succes van de studenten. Studeren in het buitenland, coöperatieve werkervaring, online leren, en onderscheidingen zijn slechts enkele van de extra programma's bieden wij voor een goed afgeronde educatieve ervaring.

Transfer Success

Van de 113 California Community Colleges, Saddleback College gelederen 8 van de overdrachten aan de Universiteit van Californië en 17 van de overdrachten aan de California State University. Van de negen community colleges in Orange County, Saddleback College op de eerste plaats van de overdrachten aan UC Santa Barbara, UC Santa Cruz, San Diego State University, Cal Poly San Luis Obispo, USC, en ASU en op de tweede plaats aan UC Berkeley, UCLA en UC San Diego.

Ondersteunende diensten

Aspirant-studenten, de huidige studenten en afgestudeerden genieten van de uitstekende ondersteunende diensten in Saddleback College. Een volledig gamma van begeleiding, carrièreplanning en arbeidsbemiddeling diensten en hulp voor leerlingen met een verstandelijke en lichamelijke handicap dagelijks beschikbaar. On-campus kinderopvang, volledig bemand gezondheidscentrum, financiële hulp, en diensten voor de re-entry mannen en vrouwen zijn beschikbaar. We zijn bijzonder trots op de geleverde diensten aan veteranen ondersteunende diensten. Onze Veteranen Onderwijs en Transition Services (VETS) centrum heeft middelen en begeleiders om studenten en hun families de overgang van het leger naar de universiteit en civiele leven te ondersteunen.

Stichting en Alumni

De Saddleback College Foundation is een 501 (c) (3) organisatie die de kwaliteit van het hoger onderwijs versterkt door het verkrijgen van financiële steun voor de academische, sportieve en culturele programma's van Saddleback College. Geleid door een groep van toegewijde leiders van de gemeenschap, de stichting initieert en coördineert college en de gemeenschap fondsenwerving ter ondersteuning van het college en de studenten. Saddleback College waardeert ook zijn meer dan 500.000 alumni die zijn belangrijke bronnen voor het college en studenten. Door lid te worden van de Saddleback College Alumni Association, worden de studenten niet alleen de vorming van een leven lang banden met hun alma mater, worden ze verbinden met duizenden collega-afgestudeerden die kan helpen bieden professionele en sociale netwerkmogelijkheden.

Dus of u op zoek zijn naar verwante graden en certificaten, de overdracht tot vier jaar hogescholen en universiteiten, de voorbereiding voor de werknemers, of het nastreven van een leven lang leren, we zijn blij u Saddleback College uw eerste keuze in het hoger onderwijs hebben gemaakt en we kijken uit naar uw komst je op de campus!

Locaties

Missie Viejo

Saddleback College

Address
28000 Marguerite Parkway
Mission Viejo, CA 92692

92692 Missie Viejo, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 949-582-4500