Southern Union State Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Southern Union State Community College ( SUSCC ), een open, openbare tweejarige universiteit en lid van het Alabama Community College System, biedt kwalitatief hoogstaand en relevant onderwijs en leren in academische, technische en gezondheidswetenschappelijke programma's die betaalbaar en toegankelijk zijn, rechtvaardig en inspelend op de diverse behoeften van onze studenten, de gemeenschap, het bedrijfsleven, de industrie en de overheid.

Ongeacht uw carrière of persoonlijke doelen, Southern Union kan u helpen op weg naar succes. Ons college bedient inwoners van een gebied van acht provincies in Oost- en Centraal-Alabama, evenals de aangrenzende provincies van Georgië. Onze educatieve nadruk op drie facetten ligt op academische programma's voor overdraagbaarheid, technische programma's voor gespecialiseerde loopbaancompetenties en gezondheidswetenschappelijke programma's voor gespecialiseerde training op gezondheidsgebied. Om een uitgebreide universiteitservaring te garanderen, kunnen studenten van Southern Union kiezen uit verschillende activiteiten, clubs en academische honoraria waaraan ze kunnen deelnemen.

Onze studenten hebben verschillende achtergronden, tradities en levensomstandigheden en brengen veel standpunten naar het klaslokaal en het leven op de campus.

Locaties

Opelika

Address
Lake Condy Road,301
36801 Opelika, Alabama, Verenigde Staten

Wadley

Address
Roberts Street,750
36276 Wadley, Alabama, Verenigde Staten

Opelika

Address
Lafayette Parkway,1701
36801 Opelika, Alabama, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: