SUNY Clinton Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Clinton Community College, een lid van de State University of New York, is gelegen op Bluff Point, ongeveer 4 mijl ten zuiden van Plattsburgh, op beboste hoogten met uitzicht op Lake Champlain.

Clinton Community College (CCC) speelt een unieke rol in de lokale gemeenschap en binnen de staat door traditionele en niet-traditionele studenten toegang te bieden tot een verscheidenheid aan educatieve programma's die worden gegeven door een zeer toegewijde faculteit. Veel CCC-studenten volgen twee jaar, behalen een diploma of certificaat en gaan vervolgens naar een vierjarige universiteit. Andere studenten studeren af ​​en gaan direct het personeelsbestand binnen of bezoeken CCC voor een korte periode om aan een specifieke onderwijsbehoefte te voldoen. In de herfst van 2015 nam het Clinton Community College deel aan ongeveer 2.400 voltijd- en deeltijdstudenten.

Terwijl het college beschikt over de moderne apparatuur en faciliteiten die nodig zijn voor hedendaagse educatieve behoeften, duiden de kenmerkende architectuur en spectaculaire natuurlijke omgeving op belangrijke tijden uit het verleden. In feite is de locatie van Bluff Point het toneel geweest van enkele van de belangrijkste gebeurtenissen in de oprichting van de Amerikaanse Republiek en haar traditie. Het is passend dat een gebied dat zo magnifiek mooi is en zozeer een deel van de vroege ontwikkeling van de Verenigde Staten wordt onderhouden voor publiek gebruik en genot.

Bluff Point behoort toe aan de inwoners van Clinton County die nu het adembenemende landschap en gevoel voor geschiedenis delen, dat ooit voor slechts enkelen was gereserveerd.

De missie

De missie van Clinton Community College is om educatieve kansen te bieden in een inclusieve en veilige omgeving die mensen in staat stelt hun eigen weg te banen naar persoonlijke en professionele groei.

Visie

Als resultaat van onze inspanningen in Clinton County en de North Country, helpt het Clinton Community College studenten om academische, economische, technologische en culturele scheidslijnen te overbruggen, deel te nemen aan lokale en mondiale gemeenschappen en hun leven op praktische en visionaire manieren te verbeteren.people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Locaties

Plattsburgh

Address
136 Clinton Point Drive
12901 Plattsburgh, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden