San Diego Flight Training International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over San Diego Flight Training International

Welkom bij San Diego Flight Training International gelegen in het prachtige Zuid-Californië. SDFTI is een gecertificeerd en goedgekeurd 141 school met flight test onderzoek autoriteit en is afgestudeerd professionele piloten sinds 1989.

SDFTI heeft geholpen honderden ambitieuze piloten voldoen aan hun professionele stewards trainingsdoelen met een vlekkeloze veiligheid. We kijken ernaar uit om u te helpen hetzelfde te doen.

Wij bieden een uitstekende sfeer om uw luchtvaart opleiding te voltooien en Montgomery Field (San Diego) heeft meer dan 350 vliegopleiding dagen per jaar gemiddeld vanwege de uitstekende weersomstandigheden. San Diego heeft ook een warm en droog klimaat, mooie stranden, en toeristische attracties in een veilige en ongedwongen omgeving. De gecontroleerde luchtverkeer systeem en een mengsel van lange witte oceaan stranden, kleurrijke woestijnen en ruige met sneeuw bedekte bergen in het gebied maken San Diego de meest ideale en mooie training luchtvaart locatie in het land.

Uw beslissing om een ​​vliegschool te kiezen is een belangrijke stap en recente onderzoeken tonen aan dat een kritisch verschil voor ervaren studenten is de stijl en de kwaliteit van het onderwijs beschikbaar is. Dit is het gebied waarin SDFTI scoorde het hoogst in een recent onafhankelijk marktonderzoek.

Elke cursus heeft een syllabus die is ontwikkeld om u te verplaatsen door middel van zo efficiënt mogelijk met de nadruk op structuur, veiligheid en kwaliteit.

Onze afgestudeerden zijn zeer succesvol in het bereiken van hun doelen. Bijna 100% geven hun schriftelijke examens bij de eerste poging en meer dan 80% geven hun praktische testvlucht met slechts één keer te proberen.

Waarom kiezen SDFTI?

Omdat SDFTI biedt wereldklasse training en is succesvol gebleken ... We hebben de opleiding van piloten hier in de omgeving van San Diego voor meer dan 20 jaar.

STRUCTUUR

Wij geven u het type van gestructureerde opleiding die elke luchtvaartmaatschappij wensen bij het kiezen van de beste mensen voor de meest begeerde posities op een vliegtuig flightdeck. Wij bieden training onder zowel deel 61 en deel 141 met onderzoek autoriteit zoals voorgeschreven door de Federal Aviation Regulations (FAR).

INTERVIEWS VOORBEREIDING

Elke student krijgt het sollicitatiegesprek en voorbereiding vaardigheden om een ​​baan te vinden met een zo groot aantal luchtvaartmaatschappijen beschikbaar in de industrie. Het is meer dan alleen een interview; het is een carrière die u wilt ... we komen je daar snel, effectief en veilig.

OPLEIDING MILIEU

Het is meer dan dagen per jaar kun je vliegen, is het totale aantal uren en het comfort waarin u ze veilig kunt ervaren. AT SDFTI profiteert u van de Zuid-Californië Flying ervaring die je de grootste kans om uren dag loggen na dag geeft.

Diversiteit van het terrein

In een enkele vlucht kunt u gemakkelijk gaan van 70 mijl van de oceaan-front stranden in het binnenland dalen naar mijl-hoge bergtoppen naar de woestijn parken van de Anza-Borrego aan een landbouwkundig rijk Imperial Valley en Salton Sea. Je hebt de mogelijkheid om hier meer dan ergens anders te ervaren.

VERSCHEIDENHEID VAN luchtruim en luchthavens

Er is meer variatie binnen 20 mijl van SDFTI dan enige andere school op de planeet. Van meerdere Class Bravo commerciële en militaire operaties klasse 8 gecontroleerde burgerluchtvaart banen te kleine ongecontroleerde strips. Hier heeft u de mogelijkheid om te worden blootgesteld aan vrijwel alles wat je in je carrière te vinden. We hebben ook een van de twee "tower enroute" corridors beschikbaar in de Verenigde Staten.

NIEUWSTE VLIEGTUIG

SDFTI bezit, bedrijft en onderhoudt een 15 vloot. Dit omvat twee-en eenmotorige complexe luchtvaartuigen, en de nieuwste collectie van de Cessna 172S in de regio, waaronder de Garmin® G1000® uitgerust glas flightdeck.

International Students

SDFTI is geautoriseerd door de Verenigde Staten de overheid aan niet-Immigrant Alien (internationale) studenten en Resident Aliens zich inschrijven op de vlucht trainingen. Dit vereist de inleiding van de snel en eenvoudig te volgen M1 Visa proces.

Veel van onze internationale studenten op zoek naar een snelle en economische start-to-afwerking commercieel programma dat de FAA Private, Instrument, Commercieel, en multiengine programma's omvat.

Internationale studenten kunnen er ook voor kiezen om te trainen in onze nieuwe en moderne vloot en kies een van de afzonderlijke FAA certificeringen en ratings om een ​​gepersonaliseerde studie af te ronden.

I-20 Erkende

San Diego Flight Training International heeft de bevoegdheid om de I-20's die studenten in staat stellen een student (M-1) visum te verkrijgen via hun respectieve ambassade om de Verenigde Staten binnen te komen voor de vlucht training te geven. Dit zal toelaten vreemdelingen om een ​​M1 visum te krijgen en dan beginnen hun vlucht opleiding in de Verenigde Staten. Houd er rekening mee dat niet-ingezeten vreemdelingen alleen kan trainen op scholen die I-20 is toegestaan. Het niet naleven van dit beleid kan leiden tot uitzetting. Wij accepteren ook de overdracht van niet-ingezeten vreemdelingen die zijn opleiding bij andere I-20 zijn goedgekeurd en toegelaten vliegscholen. Dit is een zeer eenvoudig proces en als je klaar bent zal juist heel weinig invloed op uw opleiding.

Locaties

San Diego

San Diego Flight Training International

Address
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 San Diego, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 858-569-1822

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden