Sacramento City College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1916, Sacramento City College heeft verstrekt een uitstekende academische en beroepsopleiding, en beschikt over 212 graden en certificaat programma's. Met de belangrijkste campus ligt in het hart van Sacramento, en college outreach centra in Davis en West Sacramento, het college zich inschrijft een diverse gemeenschap van bijna 22.000 studenten en biedt multiculturele activiteiten gedurende het hele academiejaar. Al bijna 100 jaar, heeft SCC inzetten voor het bevorderen van een lerende gemeenschap die diversiteit viert, voedt persoonlijke groei, en inspireert academische en economische leiderschap bleef.

Hoewel SCC trouw aan haar geschiedenis en traditie blijft, heeft het college gevorderd op elk gebied van het onderwijs, het leren, en technologische innovaties. Het college biedt trots een breed scala aan mogelijkheden voor studenten van alle achtergronden, met inbegrip van online cursussen en diensten, outreach centrum locaties en gespecialiseerde student succes steunprogramma's om uit te kiezen.

SCC heeft ook vele onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd onderwijzen en leren faciliteiten, waaronder de milieuvriendelijke Davis Center, de stand van de techniek Performing Arts Center, en de iconische Hughes Stadium. Op de campus zijn de welbekende architectonische kenmerken, zoals bogen, kolommen en baksteen bewaard gebleven door de verbouwing van de collegiale en prestigieuze look te behouden en te voelen.

SCC is toegewijd aan het aanbieden van programma's en een college omgeving die ondersteuning van de toegankelijkheid voor een verscheidenheid van studenten. Te dien einde, de outreach centra spelen een belangrijke rol als alternatieve locaties voor de toegang tot cursussen, diensten voor studenten, en de communautaire middelen voor de gemeenschappen in Davis en West Sacramento. Beide college outreach centra zijn bereikbaar per bus, fiets, auto, of regionale transit. Daarnaast SCC ontvangen de studenten een uitstekende korting op het tarief voor de regionale doorvoer naar het gebruik van milieuvriendelijke moedigen, kostenefficiënt en praktisch vervoer. En voor degenen die het niet kan maken om een ​​van de drie campussen SCC, heeft het college de afstand educatieve aanbod in online en hybride cursussen gestimuleerd om een ​​verscheidenheid van academische behoeften te voldoen.

Diversiteit is een belangrijke bron van trots voor SCC op vele manieren. De SCC studentenpopulatie is een van de meest diverse in de regio, en de mogelijkheden voor betrokkenheid bij diverse culturele bewustzijn activiteiten in overvloed. Academisch, het college biedt een veelheid van de graad en het certificaat cursussen, alsmede algemene opleidingen voor degenen die van plan zijn over te brengen naar 4-jaar instellingen. Op deze manier, SCC academische programma's bieden ondersteuning en de mogelijkheid voor studenten om succes te bereiken, ongeacht hun doel. Buiten het klaslokaal, studenten hebben toegang tot ondersteunende diensten aan een verscheidenheid van behoeften te voldoen. SCC is er trots op studentenvoorzieningen programma's voor de begeleiding, financiële hulp, werk studie, studenten met een handicap, veteranen, en nog veel meer te bieden.

Trouw aan haar geschiedenis, Sacramento City College blijft paden bles in elk aspect van het hoger onderwijs. Hoewel het college haar lange traditie van excellentie, innovatie en toegankelijkheid heeft behouden, is het moedig smeedt vooruit in nieuwe grenzen zoals milieu en sociale verantwoordelijkheid en sociale media en online communicatie. Ongeacht de horizon, SCC omarmt nieuwe uitdagingen en kansen bij elke beurt met een focus op student succes bij te dragen aan de intellectuele, culturele en economische vitaliteit van de gemeenschap.

Missie, Visie & Waarden

Onze Missie

Sacramento City College is een open-access, uitgebreide community college, ten dienste van een diverse studentenpopulatie. Wij bieden een breed scala aan opleidingsmogelijkheden en ondersteunende diensten die leiden tot overdracht, loopbaanontwikkeling, elementaire ontwikkeling van vaardigheden, diploma en een certificaat behalen, en persoonlijke verrijking. Onze inzet voor continue verbetering door middel van-resultaat geleid assessment, planning en evaluatie bevordert het leren van studenten. Door middel van deze inspanningen, dragen we bij aan de intellectuele, culturele en economische vitaliteit van de gemeenschap.

Onze visie

Sacramento City College streeft naar een lerende gemeenschap die diversiteit viert, voedt persoonlijke groei te creëren, en inspireert academische en economische leiderschap.

Onze waarden

Samenwerken

Het nastreven van Excellence

inspirerende Prestatie

Locaties

Sacramento

Address
3835 Freeport Boulevard
95822 Sacramento, Californië, Verenigde Staten