Rose State College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Rose State College is een openbare, tweejarige instelling met een "opendeur" toelatingsbeleid. De school bood haar eerste lessen aan op 21 september 1970. Aanvankelijk heette het Mid-Del Junior College, maar het werd omgedoopt tot Oscar Rose Junior College ter nagedachtenis aan de Midwest City-Del City Superintendent of Schools. In april 1983 werd de naam officieel gewijzigd in Rose State College . Tegenwoordig verwelkomt Rose State elk jaar meer dan 13.000 studenten en zet zich in om elke student te helpen slagen.

Bij Rose State is het belangrijk voor ons om een community college te zijn dat net zo gefocust is op het gemeenschapsgedeelte als wij op het college. Bij alles wat we doen, is het onze toewijding aan u om verder te gaan dan alleen het geven van onderwijs - om u de begeleiding te bieden die u nodig hebt op elk niveau.

Het begint met onze centra voor welkom voor studenten en loopbaanadvies, hier om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om aan de slag te gaan. En als je eenmaal een student bent, zul je de voordelen ontdekken die onze studenten ons keer op keer vertellen dat ze dol zijn op Rose State: kleinere klassen, meer een-op-een tijd met leraren en serieuze academische focus in een meer ontspannen , vriendelijke sfeer.

Academici en programma's

Academisch gezien is het college georganiseerd rond vijf divisies: bedrijfs- en informatietechnologie, techniek en wetenschap, gezondheidswetenschappen, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen. Er zijn meer dan 60 graden en bekwame beroepsprogramma's beschikbaar, waarvan er vele u kunnen helpen bij de voorbereiding op het behalen van een bachelordiploma.

Rose State biedt ook zijn divisie Workforce Development aan, bestaande uit het Community Learning Center en het Professional Training Center. Het Community Learning Center staat bekend om zijn brede scala aan programma's voor levenslang leren, waaronder het populaire Kids College. Het Professional Training Center biedt zakelijke training en advies voor kleine bedrijven en is de thuisbasis van het Oklahoma Environmental Training Centre, waar mensen uit heel Oklahoma worden opgeleid in afvalwaterbeheer.

Locaties

Midwest City

Address
Southeast 15th Street,6420
73110 Midwest City, Oklahoma, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden