Lees de Officiële Beschrijving

Over The Recording Connection

Een afdeling van de opname, Radio, Film en Culinair Connection (RRFC), de Recording Connection is een branche-erkende vakschool gericht rond u te voorzien van praktische, een-op-een training voor een carrière als een audio-engineer of muziek producent. Ons overkoepelende doel is niet alleen om u uit te rusten met de vaardigheden die je nodig hebt, maar ook om u te helpen breken in de industrie door plaatst je in een positie om on-the-job ervaring op te doen terwijl het belangrijke industrie verbindingen.

Via onze revolutionaire mentor-leerling (extern) learning aanpak, koppelen we elk van onze studenten met een echte muziek producer of audio ingenieur die een-op-een training in een echte opnamestudio biedt. Ons programma combineert een gestructureerde maar flexibele curriculum met een grote hoeveelheid van de hands-on training in de studio, die het mogelijk maakt onze studenten niet alleen de eerste beginselen van het produceren, opnemen en mixen te leren, maar de zakelijke aspecten van het runnen van een studio, zoals evenals de innerlijke werking van de industrie zelf. Sinds onze oprichting in 1989, heeft de Recording Connection zijn bereik uitgebreid naar alle 50 staten, maar ook in Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk uiteindelijk het plaatsen van meer dan 11.000 studenten en leerlingen (externen) in het echte opnamestudio's verspreid over drie continenten. Onze mentoring staf bestaat uit de werkelijke producenten en ingenieurs in de wereld-klasse studio's, van wie velen werken regelmatig met Grammy-winnende, Platinum-verkopende artiesten. Wij screenen zorgvuldig onze mentoren te zorgen dat ze het geven van onze studenten het beste onderwijs mogelijk, evenals de beste mogelijkheden om verbinding te maken met de industrie in het proces. on-the-job audio trainingsprogramma van de Recording Connection is een uitstekende keuze voor iedereen met een passie om een ​​carrière te starten als een audio-engineer, muziekproducent, live sound engineer, muziek artiest, live DJ, componist of andere industrie professional. Onze unieke aanpak plaatst je in de juiste plaats op het juiste moment met de juiste mensen om u te helpen breken in de industrie.

Mogelijke Jobmogelijkheden

Binnen onze fundamentele audio-engineering en muziek productie natuurlijk, zijn we in staat om studenten te koppelen met mentoren die gespecialiseerd zijn in hun gekozen genre of interessegebied. Momenteel bieden we trainingen op maat voor de volgende carrièremogelijkheden:

Elektronische muziek productie Hip-hop muziek productie / beat maken Live geluid techniek Postproductie audio Audio voor film, tv en videospelletjes Touring DJ Muziekindustrie (kunstenaar management, label executive, etc.)

Top tien redenen om de opname Aansluiting overwegen:

  1. Leer de buurt waar je woont. (250 steden om uit te kiezen)

Met meer dan 250 locaties in het land, kunnen wij u trainen in een echte opnamestudio op rijafstand van waar je woont. U hoeft niet te verhuizen, stoppen met je baan of afscheid te nemen van uw bestaande verbindingen.

  1. Lage collegegeld

Met torenhoge kosten voor het onderwijs, is het niet ongewoon voor studenten om rack up tienduizenden dollars in de schuld voordat ze afstuderen. Voor aspirant-professionals uit de industrie, kan dit een carrière te beëindigen voordat het zelfs begint. Wij houden onze collegegeld betaalbare ($ 9400, alle leveringen inbegrepen, geen kosten), zodat u zich kunt concentreren op je carrière, niet over hoe je gaat om uw rekeningen te betalen.

  1. Bereid je voor op een grote verscheidenheid aan muziek-industrie loopbaan

Of u nu wilt produceren, componeren, ingenieur, DJ of uit te voeren; Of je nu houdt van hiphop, elektronische muziek, country, pop, rock of jazz; we op maat van uw curriculum aan uw behoeften, en wij koppelen je met een mentor die u kan helpen uw specifieke carrière doelen te bereiken.

plaatsing bijstand 4. Real job

Dankzij onze unieke aanpak, veel van onze studenten krijgen ingehuurd door hun mentoren of verbindingen gemaakt via hun mentoren. Echter, op de Recording Connection, laten we niets aan het toeval over. Voor elk van onze studenten, bieden we extra ondersteuning, training en arbeidsbemiddeling steun voor tot een jaar na afstuderen.

  1. Leer als een leerling (extern), niet een klaslokaal student of een stagiair

Als een opname Aansluiting student, je bent niet één student tussen tientallen concurreren om de aandacht van een leraar in een klaslokaal. Ook ben je gewoon een stagiair die neemt de prullenbak (hoewel klusjes zijn een natuurlijk onderdeel van de studio het leven). U bent een leerling (extern) die al een echte producer / engineer is toegewezen voor gepersonaliseerde on-the-job training. U bent niet alleen leren concepten uit een leerboek: je leert de kneepjes van het vak van een echte pro.

  1. Werk aan je eigen muziek carrière

Eén van de dingen die onze studenten houden best over de Recording Connection is dat onze koers hen in staat stelt om de dingen die ze leren van toepassing zijn op het creëren van hun eigen muziek. Terwijl veel van onze studenten gewoon willen ontwerpen en te produceren voor anderen, vele anderen willen hun eigen muziek te produceren. Onze cursus stelt u in staat om uw eigen spel. Je leert om op te nemen, mixen en produceren van je eigen muziek, en nog beter, krijgen het gehoord door de werkelijke muziek-industrie professionals die u kunnen helpen hem eruit te halen daar.

  1. Leer industrie standaard uitrusting en software

Omdat je het leren bent in een echte opnamestudio, dan heb je natuurlijk worden leren om de versnelling en software die de professionals gebruiken, van vintage versterkers tot virtuele plugins, van analoog naar digitaal te gebruiken. U vindt de industrie te leren standaard Pro Tools, evenals andere programma's zoals Logic, Reason en Ableton. En je krijgt over het vistuig en de software om te oefenen zonder concurreren met andere studenten voor de praktijk tijd.

  1. Een-op-een begeleiding

In een klasse Recording Connection, is er maar één student: je. Geen klassen met tientallen andere studenten. Al de training plaatsvindt één-op-één in de studio, alleen jij en je mentor. Geen voorbij te gaan aan dingen die je niet begrijpt. Leer in uw eigen tempo. Stel vragen wat je wilt. Deze persoonlijke aandacht is wat helpt mensen zoals jij groot geworden producenten en ingenieurs. En dat is wat we zoeken.

  1. World-Class mentoren met echte album credits

In andere scholen, leraren hebben vaak hun graden en diploma's opknoping op de muur. In de echte muziekindustrie Succes wordt gemeten op andere manieren. We werken samen met top producenten en ingenieurs in het hele land om onze studenten-mensen die werken met superstar talent zoals Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar en vele, vele anderen mentor. Je zult waarschijnlijk niet vinden college graden opknoping op de muren van de studio van je mentor, maar je kan gewoon zien een paar gouden en platina platen, en misschien zelfs een Grammy of twee.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Recording Connection Audio School

Een grondige kennis van Ableton Live is essentieel als u van plan bent om een ​​elektronische muzikant of club DJ. Met zijn combinatie van krachtige on-board virtuele ins ... [+]

OPLEIDING IN Ableton Live: beschikbaar in alle 50 staten en Canada.

Sinds 1989 heeft de Recording Connection meer dan 11.000 studenten geplaatst als werkende leerlingen (externen) in eigenlijke opname studio's in de Verenigde Staten, maar ook in Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk Onze studenten worden begeleid door professionele geluidstechnici en muziek producenten, waaronder veel mensen die hebben gewerkt aan Grammy-winnende, Platinum-selling projecten door enkele van de grootste namen in de business. Elke opname Connection mentor is zorgvuldig gescreend om ervoor te zorgen dat ze de bewezen ervaring en kennis om te helpen onze studenten krijgen hun loopbaan van de grond.

Over onze Ableton Live cursusaanbod ... [-]
Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Na ontvangst van praktische, een-op-een training in audio engineering en muziekproductie met een doorgewinterde professional, de volgende stap is om te worden gecertifice ... [+]

GET gecertificeerd PRO TOOLS ™! Tonen aan de industrie die u de vaardigheden om te leveren onder druk

Na ontvangst van praktische, een-op-een training in audio engineering en muziekproductie met een doorgewinterde professional, de volgende stap is om te worden gecertificeerd in Pro Tools ™. We zijn trots en verheugd om deze kans door de Recording Connection Pro Tools ™ Certification programma's bieden. Dit vertelt de industrie dat je niet langer een student, maar een gecertificeerde professional, klaar om elk project aan te pakken.

U komt in aanmerking voor onze audio certificeringsprogramma's te nemen als u:

Zijn afgestudeerd aan de Recording Connection opleiding Audio Engineering and Music Production; OF Zijn afgestudeerd met een certificaat, diploma of een diploma van een andere audio school. ... [-]
Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Bereid je voor op een carrière als een audio-engineer rechtstreeks leren van de profs, apprenticing (externing) in het kader van een doorgewinterde audio engineer. Breken ... [+]

Audio Engineering

Sinds onze oprichting in 1989, heeft de opname Aansluiting geholpen duizenden studenten hun carrière te starten door ze als werkende leerlingen (externen) in het echte opnamestudio's in de Verenigde Staten, Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk Dit doen we door samen te werken met honderden zorgvuldig gescreend producenten en ingenieurs om onze studenten mentor on-the-job en één-op-één. Veel van onze mentoren zijn Grammy-winnaars die hebben gewerkt met supersterren en-platina verkopende artiesten.

De opname Aansluiting Audio Engineering Program Droomt u van het werken in de opnamestudio met een aantal van de beste muzikanten in de wereld? Heb je een leuk oor voor wat klinkt goed en willen dat talent voor de inkomstenbelasting te benutten? Doe je je eigen opnamen thuis, maar wilt u uw vaardigheden te nemen naar het volgende niveau? Houdt u van de creatieve energie van het opnemen in een studio? Heeft u goed te werken onder druk staat? Bent u in staat om te werken met verschillende soorten persoonlijkheden? Ben je creatief, betrouwbare en hardwerkende? Als u ja antwoordde op een van de bovenstaande vragen, dan kunt u lezen op: ... [-]
Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Ontworpen met de serieuze aspirant-producer / engineer in het achterhoofd, onze gevorderde cursus bouwt voort op de basis gelegd door de leerlingwezen stichting, waardoor ... [+]

Voor de serieuze producent: Onze Advanced Audio Engineering & Music Production cursus is beschikbaar in alle 50 staten en Canada.

Sinds 1989 heeft de Recording Connection geholpen duizenden studenten breken in de muziekindustrie door ze als leerlingen (externen) in het echte opnamestudio's in de VS, Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk Onze studenten worden opgeleid door wereldklasse producenten en ingenieurs, van wie velen hebben gewerkt met een aantal van de grootste namen in de business. Elke mentor is zorgvuldig gescreend om ervoor te zorgen onze studenten krijgen een kwaliteit van het onderwijs van iemand met bewezen ervaring in de industrie.

Over onze Advanced Audio Engineering & Music Production cursus ... [-]
Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Neem je muziek mee maken en hip-hop muziek productie naar het professionele niveau van de leer (externing) in een echte opnamestudio naast een grote Hip-Hop Producer ... [+]

Neem je muziek mee maken en hip-hop muziek productie naar het professionele niveau van de leer (externing) in een echte opnamestudio naast een grote Hip-Hop Producer.

Sinds 1989 heeft de Recording Connection geholpen meer dan 11.000 studenten in te breken in de industrie door ze als werkende leerlingen (externen) in het echte opnamestudio's in de Verenigde Staten, maar ook in Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk Onze mentoren zijn allemaal zorgvuldig gescreend , gevestigde professionals met bewezen reputatie en vaardigheden, en velen van hen werken met Grammy-winnende en Platinum-verkopende artiesten. Er is gewoon geen betere manier om je carrière muziekproductie en audio techniek te lanceren dan door te leren samen met iemand als dit.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Noem je de muziek in je hoofd, en lang voor een gebruiksvriendelijke manier om dat muziek door de luidsprekers of op de dansvloer te brengen horen? Kijk dan niet verder d ... [+]

LEARN Logic Pro met de opnamedatum AANSLUITING: beschikbaar in alle 50 staten en Canada.

Sinds ons begin meer dan 25 jaar geleden, heeft de opname Aansluiting meer dan 11.000 studenten geplaatst als werkende leerlingen (externen) in het echte opnamestudio's in de Verenigde Staten, maar ook in Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk Het gaat om samen te werken met honderden top professionele producenten en ingenieurs om onze studenten mentor. Door onze hoge standaarden en de werkrelaties die we hebben ontwikkeld door de jaren heen zijn wij in staat om onze studenten te plaatsen met een aantal van de meest doorgewinterde professionals in de industrie, van wie velen werken met Grammy-winnende en platina verkopende opname kunstenaars. Werken de professionals van dit kaliber helpt ervoor zorgen dat onze studenten krijgen de training en connecties die ze nodig hebben om hun eigen carrière te lanceren. ... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Als je gaat succesvol als een record executive, label eigenaar of band manager te zijn, moet je echt slim en weloverwogen te zijn met betrekking tot uw keuze van de muzie ... [+]

DE OPNAME CONNECTION MUZIEK business programma: beschikbaar in alle 50 staten en Canada.

Met honderden locaties verspreid over de VS, Canada, Australië en theU.K., heeft de opname Aansluiting geholpen duizenden studenten hun weg te vinden in het belonen van muziek industrie carrière door ze als werkende leerlingen (externen) in de werkelijke opnamestudio's. Elke student is gekoppeld aan een mentor, een succesvolle werkende producer / engineer met jarenlange ervaring en echte album credits. We werken samen met honderden muziek professionals over de hele wereld, van wie velen werken met Platinum-selling en Grammy-winnende kunstenaars, om ervoor te zorgen dat onze studenten krijgen de beste begeleiding, onderwijs en kansen mogelijk te maken. ... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Muziek produceren is een belangrijk onderdeel van de muziek opnameproces. Terwijl de audio engineer richt zich vooral op de technische aspecten van de opname, de muziek p ... [+]

Door de mentor-leerling (extern) aanpak, heeft de opname Aansluiting geholpen duizenden studenten door ze in opnamestudio's in de Verenigde Staten, maar ook in Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk Om dit, we partner bereiken met honderden professionele producenten en ingenieurs over de hele wereld om mentor onze studenten een-op-één. Deze mentoren worden zorgvuldig gescreend om te zorgen dat ze over de bewezen track record en vaardigheden om onze studenten te helpen slagen, en veel van onze mentoren zijn Grammy-winnaars met Platinum-verkochte albums op hun naam.

muziek produceren

Muziek produceren is een belangrijk onderdeel van de muziek opnameproces. Terwijl de audio engineer richt zich vooral op de technische aspecten van de opname, de muziek producer richt zich meer op het artistieke proces. Hij / zij helpt vorm van het geluid, waardoor de kunstenaar om niet alleen het geluid, maar ook het gevoel dat ze streven naar te krijgen. Dit vereist de muziek producent aan een technicus, muzikant, coach en kunstenaar allemaal in één. Het is niet een taak voor iedereen, maar voor de juiste persoon, het is een zeer lonende carrière met het potentieel voor een aantal ernstige inkomen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
6 - 6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Bij het opnemen Connection, vindt u onze exclusieve een-op-een begeleiding krijgen als je leert hands-on, werken samen met top professionals in uw interessegebied. We wer ... [+]

LEARN POSTPRODUCTIE AUDIO ON-the-job. Beschikbaar in alle 50 Staten en Canada, alleen door OPNAME CONNECTION

Met locaties in alle 50 staten, maar ook in Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk, heeft de opname Aansluiting geholpen duizenden studenten in de afgelopen kwart eeuw lanceren hun muziek industrie carrière. Ons collectief van mentoren bevat honderden ervaren producenten en ingenieurs met echte album credits, van wie velen werken met Grammy-winnende en platina verkopende artiesten en muzikanten. Wij screenen onze mentors zorgvuldig om ervoor te zorgen dat onze studenten ontvangen het hoogste niveau van de opleiding en begeleiding beschikbaar zijn, zodat ze aansluiten op de muziekindustrie en ga naar een succesvolle loopbaan van hun eigen land. ... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

U droomt over het 's nachts. Je geobsedeerd door het tijdens de dag. Je weet dat je de natuurlijke talent, en u denkt dat u hebt wat nodig is om het te maken in de indust ... [+]

DE OPNAME CONNECTION elektronische muziek PRODUCTION PROGRAMMA: beschikbaar in alle 50 staten en Canada.

Met honderden locaties in de Verenigde Staten, Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk, de Recording Connection plaatst duizenden studenten als werkende leerlingen (externen) in het echte opnamestudio's over de hele wereld. Onze studenten worden begeleid door de bovenste plank producenten en ingenieurs, van wie velen werken met Platinum-selling en Grammy-winnende kunstenaars. Wij screenen onze mentors zorgvuldig te zorgen dat ze over de bewezen ervaring en kennis om te helpen onze studenten hun carrière te lanceren.

Meer informatie over de opname Aansluiting Electronic Music Training Program ... [-]
Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Pro Tools is ontwikkeld door een groep van audio-ingenieurs uit de groeiende behoefte aan een softwareprogramma dat de functies van dure studio-apparatuur in een digitale ... [+]

DE OPNAME VERBINDING PRO TOOLS cursus is beschikbaar in alle 50 staten en Canada.

Met locaties in alle 50 staten en op drie continenten, heeft de Recording Connection is het plaatsen van haar studenten als werkende leerlingen (externen) in het echte opnamestudio's in de VS, Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk We werken samen met alleen de meest ervaren producenten en ingenieurs mentor onze studenten, van wie velen werken regelmatig met enkele van de grootste namen in de muziek. Het werken met professionals van dit kaliber helpt ervoor te zorgen onze studenten hebben de beste kans van de lancering van hun eigen succesvolle muziekindustrie carrière.

Leer om Pro Tools te gebruiken, The Music Industry Standard Digital Audio Workstation! ... [-]
Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Recording Connection Audio School

Je hebt waarschijnlijk al dit te realiseren, maar om duidelijk te zijn: als je wilt een succesvolle touring DJ te worden, zult u niet de hulpmiddelen, vaardigheden of aan ... [+]

DE OPNAME CONNECTION TOURING DJ PROGRAMMA: beschikbaar in alle 50 staten en Canada.

Met honderden locaties in de Verenigde Staten, evenals Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk, heeft de opname Aansluiting meer dan 11.000 studenten geplaatst als werkende leerlingen (externen) in eigenlijke opname studio waar ze een reële kans om hun carrière te lanceren. Dit doen we door samen te werken met honderden professionele producenten en ingenieurs over de hele wereld, van wie velen hebben gewerkt met Platinum-selling en Grammy-winnende kunstenaars. Deze muziek professionals uit de industrie mentor onze studenten 1-1-een in hun respectieve opnamestudio's, het geven van onze studenten de hands-on ervaring en real-world-verbindingen die ze nodig hebben om te slagen in de muziek business. ... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londen Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ierland Kurk Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australië Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands