Reading Area Community College - RACC

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Reading Area Community College (RACC) is een geaccrediteerde, uitgebreide onderwijsinstelling met open inschrijving die het volgende biedt: Associate degree-, certificaat- en diplomaprogramma's; carrièregerichte training; overgangscursussen; vaardigheidstraining voor het bedrijfsleven en de industrie; persoonlijke verrijkingsprogramma's en openbare dienstverlening. Gesponsord door Berks County, biedt het College betaalbare toegang om te voldoen aan geïdentificeerde onderwijsbehoeften van de gemeenschap.

Studenten van elke leeftijd, ras, religie en veel verschillende landen over de hele wereld kiezen ervoor om hier te studeren. Degenen die een diploma aan de universiteit zoeken, voelen zich aangetrokken tot programma's als verpleging, ademhalingszorg, strafrecht en zaken. Andere mensen volgen individuele cursussen om een vaardigheid of interesse bij te spijkeren, of streven naar certificering voor verschillende onderwerpen. De divisie Community Education / Workforce Development biedt programma's aan zoals tandheelkundige hulp, thuiszorgmedewerker, veterinaire hulp en GED-voorbereiding.

Ook in het bedrijfsleven speelt het college een belangrijke rol. Het Schmidt Training and Technology Center biedt training in senior leiderschap, productietechnologie, informatietechnologie, gereedheid op de werkplek en geletterdheid op de werkplek. RACC werkt ook samen met andere maatschappelijke organisaties om de economische vitaliteit van de stad en de provincie te vergroten.

Locaties

Lezing

Address
South 2nd Street,10
19602 Lezing, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen