Riverside City College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Riverside City College bedient een diverse gemeenschap van studenten door certificaten, graden en overdrachtsprogramma's aan te bieden die studenten helpen hun educatieve en carrièredoelen te bereiken. Het college streeft ernaar de sociale en economische mobiliteit van haar studenten en gemeenschappen te verbeteren door klaar te staan ​​om studenten te ontmoeten waar ze zijn, elke student te waarderen en te ondersteunen bij het succesvol bereiken van hun doelen, en door een inclusieve, op gelijkwaardigheid gerichte omgeving te bevorderen.

Riverside City College streeft ernaar om uitstekende educatieve mogelijkheden te bieden die inspelen op de uiteenlopende behoeften van haar studenten en gemeenschappen en die beide in staat stelt actieve deelnemers te zijn bij het vormgeven van de toekomst.

We werken samen om flexibele en creatieve oplossingen te ontwikkelen om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze gemeenschap en om verandering te omarmen met respect voor onze traditie en erfenis van sterke partnerschappen.

Locaties

rivieroever

Address
Magnolia Avenue,4800
92506 rivieroever, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: