Prince George's Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Prince George's Community College ( PGCC ) biedt een superieur, betaalbaar onderwijs. Onze studenten zijn leiders geworden in veel carrièregebieden.

Prince George's Community College biedt meer dan 200 academische en loopbaanopleidingsprogramma's. Nieuwe gebouwen met de allernieuwste technologie staan op de 150 hectare grote universiteitscampus in Largo. Vijf leersites buiten de campus maken klassen toegankelijker voor studenten.

Het succes van de student heeft de hoogste prioriteit bij Prince George's Community College . Het college bedient iedereen die een diploma zoekt, een carrière een boost wil geven of nieuwe vaardigheden wil leren. Levens transformeren door middel van onderwijs is een groot deel van de missie van het college.

We bieden veel opwindende kansen om uw carrière en uw leven te transformeren. Krijg een geweldige opleiding tegen lagere kosten. Onze gepassioneerde docenten en medewerkers zullen je helpen te slagen, of je nu begint, je carrière wilt bevorderen of een paar lessen wilt volgen.

Prince George's Community College stemt zijn programma's en middelen af op de behoeften van studenten en de gemeenschap. Dit maakt deel uit van de missie van de hogeschool om de economische vitaliteit van de regio te vergroten.

Het college bereidt studenten voor om bekwame en bekwame leden van het personeelsbestand te zijn. Prince George's Community College bereidt studenten ook voor om hun tijd en talenten op zinvolle manieren aan de gemeenschap bij te dragen. Deze inspanningen versterken het fundament van het college en stimuleren de economie.

College is een spannende persoonlijke reis. Onze docenten en medewerkers zullen u begeleiden als u ooit ondersteuning nodig heeft.

Locaties

Largo

Address
Largo Road,301
20774 Largo, Maryland, Verenigde Staten

Upper Marlboro

Address
Westphalia Road,9109
20774 Upper Marlboro, Maryland, Verenigde Staten

Camp Springs

Address
Old Branch Avenue,6400
20748 Camp Springs, Maryland, Verenigde Staten

Laurel

Address
Marshall Avenue,312
20707 Laurel, Maryland, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: