Polk State College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Polk State College

Polk State College, In 1964 opgericht, is een multi-campus instelling die meer dan 20.000 studenten met een Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts en Associate in Science graden, evenals een breed scala van het certificaat en de beroepsbevolking opleidingsmogelijkheden. Het college heeft ook drie charter middelbare scholen.

voordelen Polk staat onder meer kleine klassen; hands-on leren; toegewijde faculteit; dag en nacht klassen; online opties; betaalbare collegegeld; uitstekende financiële hulp; een diverse gemeenschap en het bruisende studentenleven, met inbegrip van beeldende kunst kansen, clubs en intercollegiale atletiek.

Wij zijn de perfecte plek om te zweven. We zijn Polk.

Polk State College Mission Polk State College, een kwaliteit gedreven instelling, verandert het leven door de kracht van het onderwijs door het verlenen van toegang tot betaalbare associëren en baccalaureaat graden, carrière certificaten en personeelsbestand werkgelegenheidsprogramma's, door diverse, gekwalificeerde docenten en personeel geleverd.

Polk State College Vision Bevordering van excellentie en student succes door innovatie, waarde en betrokkenheid.

Polk State College Core Values

Dienst Integriteit Kennis Verscheidenheid leiderschap

Toelating & Aid Polk State College onderhoudt een "open-deur" beleid en mag de middelbare school diploma met een in aanmerking komende diploma of GED certificaathouder toegeven. Studenten kunnen Polk State in te voeren tijdens enige termijn, en het College biedt ook een verscheidenheid aan innovatieve, flexibele alternatieven voor de traditionele planning, met inbegrip van online, weekend, versnelde, shift-vriendelijk en mini-semester opties. Wij bieden studenten een verscheidenheid aan opties voor de financiering en het betalen voor het college met inbegrip van subsidies, leningen en beurzen.

Locaties

Lakeland

Polk State College - Lakeland Campus

Address
3425 Winter Lake Rd, Lakeland, FL 33803
33803 Lakeland, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 863-297-1000

Opleidingen

Associate of Arts
Associate of Science
Certificaat