Pasadena City College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pasadena City College biedt de San Gabriel Valley een hoogwaardige, innovatieve en dynamische leeromgeving die het succes van studenten inspireert. Elk semester bieden we academische programma's die graden, transferprogramma's en certificaten omvatten voor 29.200+ studenten.

We zijn nieuwe studenten en terugkerende studenten. We zijn lokaal, internationaal en online. We omvatten vele culturen - LGBT, multicultureel, veteranen en alle anderen daar tussenin.

Pasadena Junior College werd opgericht als antwoord op de behoefte van de gemeenschap aan faciliteiten voor hoger onderwijs en werd voor het eerst opgericht op de campus van Pasadena High School. Het was een van de eerste junior colleges in het zuidwesten van de Verenigde Staten. De faculteit, afgestudeerden en oud-studenten, nu in de honderdduizenden, hebben in hoge mate bijgedragen aan het bedrijfsleven, het onderwijs, de industrie, de beroepen en andere aspecten van de Amerikaanse samenleving.

Pasadena City College is een gelijkgestemde leergemeenschap die zich toelegt op het verrijken van het academische, persoonlijke en professionele leven van studenten door middel van een scala aan diploma- en certificaatprogramma's, campusbetrokkenheid en op maat gemaakte studentenondersteuning.

Pasadena City College wordt algemeen erkend als een van de beste community colleges in Californië. Of je nu op zoek bent naar een snelle carrière, wilt overstappen naar een vierjarige universiteit, studiepunten wilt verdienen terwijl je op de middelbare school zit, of je vaardigheden op de arbeidsmarkt wilt verbeteren, we stellen je in staat om je educatieve doelen te bereiken voor een prijs die werkt voor jou. We bieden flexibele schema's en programma's. Met kleine klassen en eersteklas faculteit ondersteunen en begeleiden we je op je reis naar je volgende stap in het leven. We zijn erkende opvoeders, ervaren personeel en zorgzame adviseurs. We bieden studenten de mogelijkheid om over te stappen naar topscholen of om een nieuwe carrière te vinden.

Locaties

Pasadena

Address
East Colorado Boulevard,1570
91106 Pasadena, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: