Parkland College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Parkland College verwelkomt graag internationale studenten op onze campus in Champaign, Illinois, VS.

Parkland College is SEVP- gecertificeerd om Form I-20-documenten te verstrekken aan F-1- en M-1-studenten die in de VS willen studeren.

111124_20181015ParklandMisc.023.JPG

Parkland College is trots op de mogelijkheden voor afstandsonderwijs die beschikbaar zijn voor studenten buiten de VS en voor studenten van andere Amerikaanse hogescholen en universiteiten.

Parkland College is een tweejarige universiteit in Champaign, Illinois, een van de topbestemmingen voor internationale studenten in de Verenigde Staten. Parkland College biedt meer dan 100 Associates Degree- en Certificate-programma's en staat bekend om zijn kleine klassen, ultramoderne faciliteiten, inclusieve leeromgeving en persoonlijke faculteit. Parkland heeft de grootste internationale studentenorganisatie van alle 2-jarige hogescholen in de staat Illinois, met meer dan 300 studenten die meer dan 40 landen vertegenwoordigen.

111128_20180709-Parkland-Scenes-056.jpg

De Associate Degree biedt een ideale en goedkope doorgang voor internationale studenten die het Amerikaanse onderwijssysteem willen betreden. Na te hebben gewerkt aan het perfectioneren van hun Engelse taalvaardigheid door middel van het Engels als tweede taal (ESL) -programma of twee jaar aan overdraagbare studiepunten te hebben verdiend, gingen veel van de internationale studenten van Parkland over naar 4-jarige universiteiten (2 + 2 overdracht) over de hele Verenigde Staten, waar ze hun opleiding voortzetten en een baccalaureaat en een diploma behalen. De University of Illinois, ook gevestigd in Champaign, en een van de beste onderzoeksuniversiteiten van het land, is de grootste ontvanger van transfers vanuit Parkland. Internationale studenten kunnen overstappen naar de University of Illinois, al gevestigd in Champaign, en met twee jaar ervaring in het Amerikaanse onderwijssysteem. Gelegen aan de rand van Champaign, is de campus van Parkland College zowel modern als pittoresk, omgeven door bomen en nabijgelegen parken, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbare bussysteem. Er is voldoende parkeergelegenheid voor studenten met auto's. Op de campus is er een theater, een cafetaria, een sportschool en het Staerkel Planetarium, het op een na grootste planetarium in Illinois, waar openbare lezingen, shows en exposities worden gehouden.

111127_20180709-Parkland-Scenes-001.jpg

Parkland College exploiteert ook door studenten gerunde radio- en televisiestations. Atletisch wordt Parkland College vertegenwoordigd door 8 sportteams voor mannen en vrouwen die strijden in de NJCAA. Met zo'n omvangrijke internationale studentenpopulatie is de faculteit van Parkland College goed gewend aan de uitdagingen waarmee internationale studenten worden geconfronteerd en is ze ervaren in het omgaan met hen. Parkland streeft ernaar het wereldwijde bewustzijn en multiculturalisme te vergroten door middel van onderwijs en docenten die de unieke perspectieven van internationale studenten in hun lessen verwelkomen.
De TOEFL is niet vereist voor toelating tot Parkland College , maar toekomstige studenten die het hebben gehaald en 61 (internet) of 500 (print) of hoger hebben gescoord, hoeven alleen een schrijfvoorbeeld in te dienen. Aankomende studenten die de TOEFL niet hebben gevolgd, zullen bij aankomst in Parkland een Engelstalige beoordeling afleggen. Het niet nemen van de TOEFL heeft GEEN invloed op de toelating tot Parkland College .

111126_20181015-Parkland-Misc.-078.jpg

“Naast theoretische kennis heeft Parkland me een aantal zeer belangrijke lessen geleerd over tolerantie en de Amerikaanse levensstijl. Met niets anders dan respect behandeld, werd ik voorgesteld aan een andere kant van de wereld en mezelf. Dat is, samen met mijn geweldige internationale vrienden, waarom ik mijn tijd daar beschouw als de ervaring van je leven. ” - Fábio Goulart Andrade, Brazilië. Parkland College student 2011-12.

Parkland College in Champaign, Illinois, biedt de voorzieningen en opwinding van een grotere stad met gemakken van kleine steden. Wij zijn de snelst groeiende stad in Illinois , met een lange lijst met mogelijkheden voor onze inwoners en korte reistijden. In Champaign ben je niet alleen een van de massa, maar onderdeel van een bloeiende en groeiende gemeenschap.

Parkland is nummer 1 in studentenoverdrachten naar de University of Illinois , een toponderzoeksuniversiteit in onze achtertuin. Een groot voordeel van wonen in de buurt van de Universiteit van Illinois is de toegang tot Big 10 sportevenementen en entertainment van wereldklasse op locaties zoals Memorial Stadium , State Farm Center en het Krannert Center for the Performing Arts .

111129_20180327-Parkland-011.jpg

Onze zustersteden hebben verschillende, bloeiende zakenwijken in het centrum die heerlijk eten, nachtleven, coffeeshops (studieplekken!) En winkelen bieden. Champaign-Urbana werd zelfs door Midwest Living Magazine uitgeroepen tot Greatest Midwest Food Town . Lokale restaurants, evenals regionale favorieten zoals Portillo's, staan allemaal op het menu.

111123_Parkland_Nursing_Program_08232018-314.jpg

Locaties

Champaign

Parkland College

Address
2400 West Bradley Ave
61821 Champaign, Illinois, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 217-351-2200

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden