Open Hearts Language Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cursussen Engels in de VS

Open Hearts Language Academy is het verstrekken van een uitzonderlijke ESL-programma's en de taal diensten voor meer dan 19 jaar. Wij bieden uitgebreide Engels taal programma's voor internationale studenten om Engels te leren in de Verenigde Staten. Onze taalprogramma's zijn perfect voor internationale studenten die willen communicatieve vaardigheden te verbeteren en leren hoe om Engels te spreken terwijl het verhogen van hun kennis van de Amerikaanse cultuur.

OHLA101

Ohla is een van de toonaangevende taalscholen in Miami en de ontvanger van verschillende academische awards voor excellentie.

  • Studenten uit meer dan 66 landen.
  • Universitaire samenwerking in de Verenigde Staten.
  • Locaties in Miami en Orlando.
  • Meer dan 19 jaar ervaring.
  • Beste taalschool in Miami 6 jaar op een rij.
OHLA102

Onze toewijding aan het onderwijs

Wij zijn blij dat u overweegt het leren van Engels met ons hier in het mooie, zonnige Miami, Florida. Open Hearts Language Academy is een internationale Engels-talige leren academy dat is service-oriented. Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige academische en Engels taal programma's, evenals een gezonde culturele ervaring voor mensen die graag in het Engels te leren als tweede taal voor de academische, professionele en persoonlijke doeleinden te bieden.

Bij Ohla, Onze totale inzet gaat in de vooruitgang van de studenten 'communicatieve vaardigheden in het Engels te vergemakkelijken door middel van een breed scala aan cursussen en activiteiten.

learning Personalized Engels-talige

Wij bieden persoonlijke Engels taal studiebegeleiding en studie diensten, alsmede een hoog niveau van studentgerichte curriculum en instructie. We geven ook internationale studenten inzicht in de cultuur van de Verenigde Staten door middel van activiteiten en sociale ervaringen buiten het instituut. Een van de beste dingen is dat studenten komen om te studeren aan Ohla uit veel verschillende landen, zodat u de mogelijkheid om te delen en vergelijk je ervaringen met studenten van diverse culturele achtergronden hebben.

Laat taalprofessionals je leren

Onze leraren zijn gekwalificeerd Engels taaldocenten gevestigd in de VS en die afkomstig zijn uit een verscheidenheid aan professionele backgrounds.Each leraar heeft minstens een bachelor in de Tweede Taal onderwijs of in een verwant veld afgerond. Ze hebben ook opgedaan extra ESL kwalificaties door middel van opleidingen en educatieve seminars, die een jarenlange ervaring met lesgeven te maken. Het is onze persoonlijke doel om u te helpen het verbeteren van uw kennis van het Engels - en hebben een geweldige tijd.

OHLA103

Ohla video Original van Ohla on Vimeo.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Certificate in Academic English Program + Business and Marketing

Campus Voltijd 8 weken June 2018 Verenigde Staten Miami

[+]

Dienstregeling

Vereisten

Middelbare school diploma

Onderwerpen die

[-]

Certificate in Academic English Program + Project Management

Campus Voltijd 8 weken June 2018 Verenigde Staten Miami

[+]

Dienstregeling

Vereisten

[-]

Cursus

Course in English as a Second Language (ESL)

Campus Voltijd 12 - 96 weken Open Inschrijving Verenigde Staten Miami

[+]

Ohla Ohla

Entry Points

[-]

Contact
Bezoekadres
Open Hearts Language Academy
825 Brickell Bay Dr, Fl 18th

Miami, Florida, 33131 US
Social Media
Bezoekadres
Open Hearts Language Academy
8750 Universal Blvd

Orlando, Florida, 32819 US
Bezoekadres
Temporally closed for relocation
Santa Monica, Californië, US