Olympic College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kijk dan op onze e-brochure aan!

Welkom International Students!

Olympic College is een twee jaar durende openbare universiteit in de staat Washington, dat meer dan 70 verschillende diploma's en getuigschriften in de academische overdracht en professionele technische programma's biedt. De campus in Bremerton is gelegen op een 33-acreplaats omlijst door uitzicht op de Olympic Mountains, Mt. Rainier, zoutwater inhammen, en de Cascade Mountains. De stad Bremerton is een veilige gemeenschap en de ideale uitvalsbasis om te verkennen en ervaar de Westkust Met regelmatige veerdienst naar Seattle, dat is minder dan een uur rijden, Bremerton biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de kleine stad sfeer met alle van de opwinding en de extraatjes van het cultureel diverse stad Seattle.

Waarom kiezen voor Olympic College?

  1. Persoonlijke aandacht en kleine klassen 2. Betaalbaar collegegeld en homestay 3. Residentiële zaal beschikbaar op de campus 4. Gunstig gelegen in de buurt van Seattle 5. TOEFL niet verplicht 6. Intensief Engels programma 7. Gratis gesprekspartners 8. International Student Club 9. On-campus werkgelegenheid 10. 4- en 6-week zomer sessies Intensief Engels 11. Gegarandeerd wo-toelating tot de aangewezen 4 jaar universiteiten 12. Kleine internationale studentenpopulatie biedt mogelijkheden om Engels te spreken 13. Kansen om mee te doen in de campus leven en maak vrienden voor het leven Kijk dan op onze e-brochure!

Olympic College leidt meer dan 13.000 leerlingen per jaar. Opgericht in 1946, het college heeft drie campussen in Bremerton, Poulsbo, en Shelton en serveert een bevolking van 280.000 inwoners wonen in Kitsap en Mason Provincies.

Diploma's en getuigschriften

Olympic College helpt studenten bouwen vaardigheden voor de volgende fase van hun leven of carrière door zijn tal van educatieve mogelijkheden. Studenten kunnen een certificaat of een associate degree te verdienen, of vul de eerste twee jaar van een bachelor's degree. Studenten die willen een bachelor's degree lokaal te voltooien kunnen kiezen voor de Bachelor of Science in Nursing, Bachelor of Applied Science in Information Systems, of Bachelor of Science in Mechanical Engineering graden nu beschikbaar op de Bremerton campus of ervoor kiezen om over te dragen aan een van de universiteiten dat zijn co-located in de Bremerton of Poulsbo campussen. Daarnaast OC biedt cursussen aan baan vaardigheden bij te werken, krijgen job training, of gewoon als persoonlijke verrijking. Studenten bereiken veel van hun persoonlijke en professionele doelen door het bijwonen van Olympic College. In de afgelopen jaren heeft het college vele veranderingen, waaronder de bouw van een nieuwe Humanities and Student Services pand aan de Bremerton campus en de uitbreiding van de dienstverlening op zijn Poulsbo en Shelton campussen ondergaan.

Collegegeld & Typische Kosten: Non-resident

Collegegeld / kosten $ 4053

Boeken / Supplies $ 1095

Andere $ 3355

Kamer / board $ 9828

TOTAL $ 18.231

Olympic College heeft Transfer Toelating Garanties (TAG) met een aantal partnerinstellingen. Internationale student aanvragers die een aanvraag voor het college overdracht programma kan kiezen voor een van onze partner instellingen om hen te overwegen voor een bekentenis garantie. Aanvragers die naar Olympic College worden geaccepteerd zullen beide een toelatingsbrief van ons en een Transfer Toelating garantie van de universiteit die zij hebben gekozen te ontvangen. De student moet de Associate Degree te voltooien bij Olympic College met de vereiste GPA om de voorwaardelijke aanbod te vervullen. De GPA eisen zijn verkrijgbaar bij de meeste internationale studenten. In feite is de grootste eis een 3,25 (B) gemiddeld

Locaties

Bremerton

Olympic College

Address
Olympic College
1600 Chester Avenue

98337-1669 Bremerton, Washington, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 360-792-6050