Northeast Wisconsin Technical College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NWTC , opgericht in 1912, is een nationaal gerangschikt, tweejarig openbaar college waar studenten zich voorbereiden op hightech carrières en hun bachelorsdiploma beginnen. Vorig jaar bediende het NWTC meer dan 32.000 studenten; 7.800 studenten volgden diploma's en werkten samen met meer dan 1.100 bedrijven voor contracttraining. Het College heeft studenten uit meer dan 30 landen over de hele wereld verwelkomd, waaronder Maleisië , Pakistan , Zuid-Afrika , Brazilië , Ghana , Spanje , Polen en China .

Alle NWTC- studenten worden voorzien van middelen die nodig zijn voor succes. Als gevolg hiervan heeft 93 procent van de geslaagden een loopbaan binnen zes maanden na afstuderen; 80 procent van die studenten is werkzaam in hun carrière. Honderden studenten blijven hun opleiding volgen via de overdrachtsovereenkomsten van NWTC met bijna 40 andere hogescholen / universiteiten .

Begin hier. Ga overal naartoe!

Onze missie

Wij zijn een technische hogeschool van twee jaar die Northeast Wisconsin bedient door middel van opleidingen, trainingen en levenslang leren voor particulieren en bedrijven, wat leidt tot de ontwikkeling van geschoolde arbeidskrachten. Onze klanten stimuleren de economische vitaliteit van onze wijk als gevolg van de toepassing van vaardigheden en kennis die is opgedaan door het behalen van certificaten, graden, diploma's en cursussen.

Onze visie

NWTC is een hypermodern leven lang leren college dat transformeert, versterkt en inspireert.

Locaties

Groene baai

Address
2740 West Mason St.
WI 54303 Groene baai, Wisconsin, Verenigde Staten

Marinette

Address
1601 University Drive
WI 54143 Marinette, Wisconsin, Verenigde Staten

Sturgeon Bay

Address
229 N. 14th Avenue
WI 54235 Sturgeon Bay, Wisconsin, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden