Northeast Texas Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de jaren zeventig en begin jaren tachtig besloot een groep burgers uit de graafschappen Camp, Morris en Titus dat inwoners van dit deel van Noordoost-Texas de kans verdienden op een beter leven door middel van hoger onderwijs. Northeast Texas Community College opende slechts een paar jaar later zijn deuren in 1985.

Northeast Texas Community College zet zich in om de levens van onze studenten met alle beschikbare middelen te transformeren. Studenten worden uitgedaagd om de waarden en gewoonten te verwerven die horen bij postsecundair onderwijs. Studenten zullen worden blootgesteld aan de wereld buiten hun eerdere ervaring. Het onderwijs dat bij NTCC wordt gegeven, is actief en vereist volledige betrokkenheid van zowel studenten als hogescholen. We zullen proberen een fundamentele impact te hebben op de mentaliteit, het wereldbeeld en de ambities van onze studenten, door middel van persoonlijke betrokkenheid tussen docenten / medewerkers en studenten.

De universiteitsomgeving zal creatieve educatieve benaderingen aanmoedigen, met name die die studenten meer mogelijkheden bieden voor directe deelname aan het leren. Omdat we geloven dat transformatief leren resulteert in gedragsveranderingen, zal het college persoonlijke verantwoordelijkheid, hard werken en verantwoording aanmoedigen.

Locaties

Mount Pleasant

Address
Farm to Market Road 1735,2886
75455 Mount Pleasant, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Associate of Applied Science