North Central Missouri College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

North Central Missouri College is echt een opmerkelijke college bekend om zijn academische uitmuntendheid en sterk gevoel van gemeenschap. Wij geloven dat onze onderwijsinstelling betekent keuze en waarde. Het is mensen te verzamelen om te onderzoeken, te ontdekken, zoeken naar mogelijkheden, en beginnen aan talloze uitdagingen voor verbetering.

Onze investering in het onderwijs zorgt voor een educatieve ervaring die intellectueel uitdagend en heeft een praktische waarde ver buiten het klaslokaal. Onze leerlingen krijgen de opdracht door een getalenteerde docenten die hun tijd en energie investeren om individueel succes te garanderen. Kleine klassen en een verscheidenheid van lesroosters veroorloven voordelen die studenten de mogelijkheid om hun eigen leerervaringen te creëren.

Op North Central Missouri College, partnerschapsprogramma's met het bedrijfsleven bieden uitgebreide leermogelijkheden die leiden tot loopbaan toegang en vooruitgang. Meerdere outreach programma's brengen het leren laboratorium aan u, de student. Opleidingen die te bereiken op de werkplek te helpen studenten in de overgang van het klaslokaal naar een carrière. Met lessen aangeboden op Maryville, Chillicothe, Bethany, en Trenton, zijn we begonnen aan onze inspanningen om de diverse bevolking van de leerlingen in Greater Northwest Missouri dienen te regionaliseren. We zijn trots op bijdragen aan ons erfgoed dat studenten uit de omliggende vier toestand regio en ook internationaal omvatten.

Of u nu een senior op de middelbare school op zoek naar dubbele krediet, een recent middelbare school diploma, of een terugkerende student op zoek naar vooruitgang, vindt u dat North Central Missouri College biedt een wereld van mogelijkheden! Gelieve gebruiken onze catalogus als een gids voor de diensten, academische programma's, cursussen, activiteiten en middelen beschikbaar om u bij North Central Missouri College.

NCMC Missie

De missie van North Central Missouri College is om individuen te helpen bij onze educatieve / bedrijfsleven om hun doelen door middel van open toelating, redelijke kosten, progressieve curriculum en diensten te bereiken - door een zorgzame geleverd, bekwaam personeel in een veilige, technologie-rijke leeromgeving .

Locaties

Trenton

Address
North Central Missouri College
1301 Main Street

Trenton, New Jersey, Verenigde Staten