Nashville Film Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De NFI-ervaring

Bij het NFI creëert onze familie van filmmakers een one-of-a-kind cultuur. Van studenten tot docenten tot alumni, we zijn allemaal geobsedeerd door één ding: films maken. En omdat filmmaken inherent een teamervaring is, werken we allemaal continu samen, brainstormen en bouwen we relaties, zowel als vrienden als collega's. Samen dagen we elkaar uit, moedigen we elkaar aan en vormen we elkaar als productiekunstenaars.

Alle films, de hele dag

De hele dag, elke dag creëren we filmmakers. Wij geloven erin onze studenten volledig ondergedompeld te krijgen in de filmindustrie en afleidingen te elimineren. Wij bieden het snelle spoor, het vermijden van niet-gerelateerde onderwerpen en nutteloze kredieturen. We halen onze studenten uit het traditionele klaslokaal, in het veld, op de set en achter de camera. Het is hands-on creativiteit elke dag.

We starten carrières

Ons post-graduation-plaatsingspercentage is hoger dan 70%.

Als een erkende filmschool zijn we gefocust op het opbouwen van de carrières van onze studenten en alumni. En omdat ons programma praktijkgericht en in de branche is, hebben veel van onze studenten contracten en vacatures op een rij voordat ze afstuderen. En NFI, ons succes is opgebouwd uit de succesvolle loopbanen van onze alumni.

Leer van actieve filmmakers

Bij het NFI is al onze faculteit actief betrokken bij de filmindustrie. Het zijn producenten, schrijvers, redacteuren, acteurs, stylisten en meer. Dit biedt onze studenten rijke perspectieven op trends en technologie, blootstelling aan een actief netwerk van professionals en real-world mentoring.

We zijn in het hart van Nashville

Als een van de snelstgroeiende steden in Amerika breidt Nashville's filmindustrie zich snel uit. Onze stad is gebouwd op de entertainmentindustrie en zuidelijke gastvrijheid. Onze lokale kunstenaarsgemeenschap geeft echt om de volgende generatie en is altijd bereid nieuwe kansen te bieden. Van muziekvideo's tot televisieprogramma's tot nationale reclames, Nashville ontvangt veel lof voor zijn toewijding aan uitmuntendheid in de branche.

Het programma van negen maanden

Je wilt je carrière beginnen. We beginnen u in slechts negen maanden.

We rusten filmmakers uit met de vaardigheden, het netwerk en hands-on ervaringen die nodig zijn om het veld op te gaan. Het Cinema Production Program van NFI is als een bootcamp voor filmmakers.

Locaties

Nashville

Address
Nashville Film Institute
191 Polk Avenue

37210 Nashville, Tennessee, Verenigde Staten