Northwest College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Northwest College geopend in 1946 met bijna 100 full-en part-time studenten en drie docenten die in klaslokalen geleend van de openbare school district voldaan.

Aanvankelijk noemde de Universiteit van Wyoming Northwest Center, werd vastgesteld door middel van een overeenkomst met de universiteit van Wyoming en Park School District County No. 1. Universiteit steun werd stopgezet in 1950.

In 1953 werd de naam veranderd in Northwest Community College, en in 1968 het college heffingsgrondslag werd uitgebreid tot alle van Park County omvatten. De naam nogmaals naar Northwest College veranderde in 1989. In de loop der jaren is de kwaliteit van het onderwijs gerijpt, en een residentiële campus ontwikkeld.

NWC is veel meer dan een typische twee jaar college - rekening met de volgende punten als bewijs van die claim.

Programma breedte: Een grote verscheidenheid aan cursussen ondersteunt 54 overdracht graden, 19 graden en 34 technische vaardigheden certificaten. En met Northwest lage collegegeld, is er geen noodzaak om schuldig over het verkennen voor het plegen van een groot gevoel.

Sterke faculteit: studenten krijgen om onze uitstekende faculteit op een eerste-naam basis weten. Ook al zijn ze vaak genoemd als experts in hun vakgebied, de focus van onze faculteit is op onze studenten.

Rich leermogelijkheden: Learning wacht onze studenten in en buiten de klas, met inbegrip van de academische activiteiten zoals Livestock Jurering en Forensics alsmede jaarlijkse internationale reismogelijkheden.

Activiteiten: Een serie van studenten activiteiten omvat intercollegiate atletiek, intramurale sport, clubs en organisaties, studenten overheid en meer. Als je op een atletische team, is er een goede kans dat uw familie en vrienden kunnen via live webcasts geproduceerd door NWC studenten kijken.

Milieu: Het is allemaal hier-echt een collegiale omgeving trots vijf woonplaats zalen en meer dan 50 appartementen (vind meer informatie op onze campus kaart en het gebied kaarten).

Visie & Missie

Visie - Door middel van een superieure onderwijs, leren, en leefomgeving, zal Northwest College een dynamische en onderscheiden educatieve leider die een positieve toekomst voor studenten en de vele gemeenschappen het dient te vormen.

Missie - Door middel van een uitzonderlijke, dynamische woon- en leeromgevingen, Northwest College zet zich in voor de individuele prestaties van leerlingen, diversiteit, wereldburgerschap, en de gemeenschap vitaliteit.

Studenten

1719 credit studenten 59% - full-time 41% - in deeltijd 72% - Wyoming 23% - andere landen 4% - andere landen

Campus

Belangrijkste campus, Powell

132 - totale acres 62 - gebouwen (inclusief West Campus gebouwen)

Vier off-campus centra

Mickelson Field Station (50 mijl ten westen van Powell) Cody Center Worland Center Trapper Arena

Programma's van de Studie

52 - overdracht graden 19 - technische graden 30 - certificaten

Locaties

Powell

Address
231 West 6th Street
82435 Powell, Wyoming, Verenigde Staten