Northwest State Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Northwest State Community College ( NSCC ) is een openbare tweejarige universiteit die is geaccrediteerd door de North Central Association of Colleges and Schools. Northwest State Community College bedient Northwest Ohio met een volledig scala aan ervaringen, waaronder training van het personeel die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, door de industrie erkende certificaten variërend van zes weken tot een jaar voor veelgevraagde banen en tweejarige diploma's die leiden tot onze vierjarige jaarpartners of lokale banen.

Bij Northwest State Community College geloven we dat iedereen gelijke kansen heeft om te slagen, ongeacht achtergrond of ervaring. Als zodanig zijn we toegewijd om u in de klas te ondersteunen en de vele levensbelemmeringen te overwinnen waarmee u te maken kunt krijgen om een diploma te behalen.

We staan in de regio en de staat bekend om het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs dat leidt tot geweldige lokale banen in de industrie, gezondheidszorg, industriële kunsten en het bedrijfsleven. Onze bachelorstudenten vinden ons steeds vaker de voorkeursoptie om aan hun vierjarige reis te beginnen, en velen beginnen tijdens hun middelbare schooltijd.

Locaties

Archbold

Address
Ohio 34,22600
43502 Archbold, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: