The New England School of English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze filosofie De filosofie van de New England School of Engels is om de beste in het Engels taal en cultuur opleiding: een intellectueel uitdagend programma van de hoogste kwaliteit in een warme en ondersteunende omgeving te bieden. Kortom, ons doel is om een ​​buitengewone kans om Engels te leren bieden.

Waarom NESE? Compleet Taalkundige en culturele Immersion Op NESE, leren de studenten meer dan alleen de taal; ze leren de Amerikaanse cultuur. Onze studenten slagen snel omdat intensieve taaltrainingen Engels gecombineerd met volledige culturele onderdompeling heeft zich bewezen als het leren van talen te maximaliseren. Op NESE, studenten wonen intensieve lessen tijdens de dag en de mogelijkheid hebben om naar huis te gaan om een ​​Amerikaanse familie homestay of een slaapzaal in de avond. Hele dag, elke dag, onze intensieve programma bloot studenten aan de Amerikaanse taal en cultuur, biedt een kans voor de snelste taal leren mogelijk.

Uitstekende docenten Door zijn uitstekende reputatie, NESE trekt leraren die zowel undergraduate of geavanceerde graden te houden van enkele van de topuniversiteiten in de VS, waaronder Harvard, Yale en Columbia. Ongeacht waar onze leraren hebben er hun opleiding, NESE leraren zijn dynamische professionals met een uitzonderlijke ervaring in lesgeven die zijn geselecteerd om les te geven op NESE vanwege hun hoge mate van deskundigheid en toewijding.

Kleine klassen Onze gemiddelde klasgrootte is 12 studenten. Kleine klassen zorgen voor levendige discussies, frequente participatie van de studenten, en intensieve interactie student-docent.

Intensieve en semi-intensieve programma's Vijf dagen per week Studenten hebben de keuze uit deelname aan Intensive Program NESE's van 9: 00-3: 15 elke dag of in Semi-Intensive Program NESE's van 9: 00-12: 00 elke dag. Beide programma's bieden 10 niveaus van taal en cultuur opleiding, volledige toegang tot alle NESE faciliteiten, en een keuze uit een slaapzaal of gastgezin.

Electieve en After-School Cursussen Naast onze intensieve academische lessen kunnen studenten kiezen voor electieve en naschoolse cursussen om hen te helpen hun doelen sneller te bereiken. Electieve en naschoolse cursussen omvatten TOEFL® Voorbereiding, Zakelijk Engels, juridisch Engels, Uitspraak, en universitaire voorbereidingsprogramma. NESE gevorderde studenten kunnen ook cursussen in hun gebied van bijzonder belang aan de Harvard Extension School en andere gebied hogescholen. (Houd er rekening mee dat de vijf studenten in het oog moeten registreren voor een NESE Na-School Course te nemen plaats.)

Officiële Afschriften en Certificaten Aan het einde van elke sessie krijgt u een NESE transcript, dat informatie geeft over uw Engels taalvaardigheid en academische prestaties in elke vaardigheid gebied ontvangen. U ontvangt ook een NESE certificaat van deelname voor de deelname aan ons programma, en na het succesvol afronden van de meest geavanceerde niveau NESE's, wordt u beloond met de NESE Diploma. Bovendien, als je academische excellentie te bereiken, je wordt herkend als zijnde een "Eer Student". Een notatie van deze zal verschijnen op je officiële NESE transcript.

Een ideale stad, An Ideal Universiteit Instelling NESE is gelegen naast de Universiteit van Harvard in het centrum van Harvard Square in Cambridge. Harvard Square is een brandpunt van student-activiteit en een van de meest interessante en dynamische student centra in de Verenigde Staten. NESE ligt op slechts 100 meter van het trein-en busstations en op 10 minuten van het centrum van Boston. We zijn ook minder dan twee uur rijden van grote skiën, zeezeilen, en mooie, historische Cape Cod.

Flexibele schema Wij bieden een intensieve 4-weekse sessies beginnen om 12 verschillende tijdstippen gedurende het hele jaar. Dit betekent dat u uw Engels training op een tijdstip dat het beste past bij uw schema kan beginnen.

Advance Accommodatie Arrangementen Gedurende het hele jaar kunnen studenten kiezen in een Amerikaans gezin gastgezin of in een studentenhuis te wonen. Omdat NESE maakt alle woningen regelingen voor leerlingen verlaten hun eigen land, of kiezen de studenten in een gastgezin of in een studentenhuis te wonen, kunnen ze direct van het vliegveld naar hun nieuwe huis. NESE rekent geen kosten voor het maken van een behuizing regelingen.

Een programma voor professionals Door de flexibiliteit van de NESE curriculum, kunnen professionals kiezen voor de lessen die ze willen nemen. Dit is ideaal voor professionals die werken staat hen niet toe om onze intensieve curriculum volgen. Naast onze reguliere intensief programma, prive instructie en NESE keuzevakken zijn enkele van de opties op NESE voor professionals.

Een programma voor studenten Onze intensieve curriculum is speciaal ontworpen om studenten te helpen zo snel mogelijk bereiken van hun academische doelen. Naast onze intensieve lessen, bieden wij een TOEFL® voorbereidingscursus, de Institutionele TOEFL® examen elke maand, en een universitaire voorbereidingsprogramma natuurlijk. Wij bieden ook uitgebreide educatieve begeleiding en een universiteit arbeidsbemiddeling, een universiteit resource bibliotheek om studenten te helpen plannen toekomstige studies in de Verenigde Staten, en de toelating tot universiteiten gebied zonder rekening TOEFL®.

Gratis Counseling en Diensten Ons assortiment van diensten gratis is uitgebreid: pre-arrival huisvesting plaatsing, universiteit begeleiding en plaatsing, het gebruik van NESE computerfaciliteiten, onbeperkt gebruik van NESE e-mail en internet, NESE cijferlijsten en certificaten, en de begeleiding van onze ervaren vertegenwoordigers over de hele wereld .

Locaties

Cambridge

New England School of English

Address
Harvard Square
36 John F. Kennedy Street

02138 Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 617-864-7170

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden