Neosho County Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hallo en welkom bij Neosho County Community College (NCCC), de thuisbasis van de "Panters"! Wij zijn een instelling van twee jaar aanbieden Associate Degrees. Wij kunnen u een veilige, geboortestad omgeving waar uw individuele behoeften en doelstellingen kunnen worden bereikt bieden. Onze internationale bevolking is klein, maar groeit. Momenteel hebben we internationale studenten vertegenwoordigen twaalf verschillende landen en zijn voormalige internationale studenten die naar Harvard, het Art Institute of Chicago, en andere geloofwaardige vierjarige instellingen overgebracht had.

geschiedenis

De universiteit werd opgericht in 1936 als Chanute Junior College. In 1965 werd de naam veranderd in Neosho County Community Junior College, en een obligatie-uitgifte werd doorgegeven aan de huidige campus te bouwen. In 1980, het woord "junior" werd verwijderd uit de naam van het college.

Locatie / Campussen

NCCC heeft twee locaties: een residentiële campus in Chanute, Kansas, en een campus serveren Ottawa, Kansas. Chanute is een stad van 10.000 gelegen in het landelijke zuidoostelijke hoek van Kansas. Chanute is minder dan twee uur rijden van Wichita, Kansas City, Topeka, en Tulsa, Oklahoma. Ottawa is een stad van 12.000 gelegen in het noorden van het centrum van Kansas en is slechts een half uur van Lawrence en Kansas City.

Studenten

Neosho County Community College heeft een inschrijving van ongeveer 3.500 studenten en houdt klassen volgens de traditionele semestersysteem. Onze val semester begint in augustus en onze voorjaar semester begint in januari. We hebben twee van vier weken zomer sessies gehouden in juni en juli.

programma's

Neosho County Community College biedt associate graden, evenals vele certificaat programma's. Onze meest populaire beroepsgerichte programma's zijn verpleegkundige en medische bijstaan. De meerderheid van onze studenten wonen NCCC met de bedoeling van de overdracht aan een vier jaar hogeschool of universiteit na voltooiing van hun associate degree.

Collegegeld en kwalificaties Vereiste TOEFL score: 61 IBT Vereiste IELTS score: 6.0 Gemiddelde jaarlijkse collegegeld: 12.700 USD

Waarom Neosho County Community College te komen?

Veilige, kleine universiteit, vriendelijke omgeving Kleine klassen met individuele aandacht van de zorg docenten en personeel Persoonlijke service aan elke individuele internationale student Verscheidenheid aan culturele activiteiten en de dienstverlening aan de gemeenschap de mogelijkheden die u toelaten om ondergedompeld te worden in de diverse Amerikaanse cultuur.

Locaties

Chanute

Neosho County Community College

Address
800 West 14th Street
66720 Chanute, Kansas, Verenigde Staten