Nassau Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER NCC

Een plek om te starten. Een grote carrière. Een nieuwe richting. De uitstekende voorbereiding je nodig hebt om te dragen aan een instelling van vier jaar. Nassau Community College is de plaats waar uw meest ambitieuze plannen kan beginnen vorm te krijgen. Nog niet zeker wat die plannen zijn? Dat is eigenlijk vrij normaal. Maak je geen zorgen - we zullen je alle steun en kansen die je nodig hebt om erachter te komen uw volgende stappen. NCC doet dat voor bijna 23.000 dag en avond studenten en ongeveer 10.000 permanente en professionele studenten per jaar.

Uw toekomst zal opstijgen van onze prachtige 225-hectare grote campus in het hart van Long Island - de grootste single-campus community college in de staat en een deel van de State University van New York (SUNY) systeem. Je krijgt meer dan 70 studierichtingen hier, met de faciliteiten, technologie, kleine klassen en grote leer dat uw educatieve doelstellingen zal brandstof te vinden.

Andere feiten:

Onze faculteit bezit doctoraten twee keer het nationale tarief voor community colleges.

Meer van onze faculteit hebben Award van de SUNY Chancellor's for Excellence ontvangen Teaching dan elke andere community college in de staat.

Wij zijn de grootste single-campus community college in de staat New York.

Geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs en door de Raad van Regenten is bevoegd om award tweejarige associate graden in de kunsten (AA), science (AS), en toegepaste wetenschap (AAS).

Locaties

Tuin stad

Address
Nassau Community College,
One Education Drive

NY 11530-6793 Tuin stad, New York, Verenigde Staten