Monroe County Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Monroe County Community College is een openbare, tweejarige instelling die wordt ondersteund door belastinggeld van Monroe County, educatieve fondsen van de staat Michigan en collegegeld voor studenten. Het Monroe County Community College District werd op 29 juni 1964 opgericht door de kiezers van Monroe County. Op 3 juli 1964 kreeg het district de wettelijke bevoegdheid volgens de bepalingen van Michigan Act 188 van de Public Acts van 1955 om te functioneren als een community college. De 210 hectare grote hoofdcampus is centraal gelegen in Monroe County met gemakkelijke toegang tot Detroit en Toledo. Het Whitman Center in Bedford Township nabij de grens tussen Michigan en Ohio biedt een brede selectie aan cursussen.

In 1964 bracht Monroe County Community College iets naar Monroe County dat nog niet bestond - de mogelijkheid om lokaal een universitaire opleiding te volgen.

Sindsdien is bijna alles veranderd - de dingen die ons zorgen baren, waarover we praten, onze levensstijl, stijlen in het algemeen, wat de krantenkoppen haalt, wat niet. Onze plaats in de tijd beweegt zo snel dat we er vaak niet bij stilstaan hoe ver we zijn gekomen en waar we heen gaan. Bij het bekijken van onze reis tot dusver - door alle veranderingen heen - is Monroe County Community College een constante binnen de gemeenschap gebleven, evoluerend met de tijd om zich aan te passen aan veranderende behoeften en een record van uitmuntendheid en service voort te zetten.

Locaties

Online Verenigde Staten

Address
South Raisinville Road,1555
48161 Monroe, Michigan, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden