Mohawk Valley Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mohawk Valley Community College biedt toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige educatieve mogelijkheden om de uiteenlopende behoeften van onze studenten te ontmoeten. Wij zijn de gemeenschap college, hecht waarde aan het succes van de studenten door middel van partnerschappen, overdracht en loopbaantrajecten en persoonlijke verrijking. Het college, dat twee campussen overspant - één in Utica en een andere in Rome - beschikt over 90 graden en een certificaat opties voor zijn inschrijving van 6.000 full-en part-time studenten.

Wij zijn onderdeel van de State University van New York (SUNY) systeem, dat is de grootste uitgebreid systeem van hoger onderwijs in de Verenigde Staten. Dit systeem, bestaande uit 64 instellingen, biedt eindeloze mogelijkheden voor onze studenten en alumni.

MVCC's collegegeld, de zesde laagste in de SUNY systeem, samen met een robuuste beurzenprogramma en diensten, waaronder een campus-to-campus directe shuttle helpen om het College voor iedereen toegankelijk. Er zijn 22 intercollegiate atletische programma's en meer dan 50 studenten clubs en organisaties, het verstrekken van studenten met een verscheidenheid aan activiteiten om zich te uiten en te verkennen hun opties.

International Students bij Mohawk Valley Community College zijn voorzien van middelen via de International Admissions Office en de International Student Services Office, om een ​​soepele overgang in de gemeenschap en het Amerikaanse onderwijssysteem te garanderen. Studenten volgen een week lang oriëntatie voorafgaand aan de start van de klassen, waar ze comfortabel met de campus, andere studenten en de docenten en personeel kan worden. Aanhoudende ondersteuning omvat maandelijkse activiteiten, de International Club, een Mentor Program, en de dagelijkse kantooruren om rechtstreeks naar een internationaal adviseur spreken.

Locaties

Utica

Address
Mohawk Valley Community College
1101 Sherman Drive

13501 Utica, New York, Verenigde Staten

Rome

Address
Mohawk Valley Community College
Second campus
1101 Floyd Ave.

13440 Rome, New York, Verenigde Staten