MiraCosta College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat maakt MiraCosta College speciaal?

Over onze studenten

Zowel studenten als personeel genieten van een vriendelijke sfeer en het gevoel dat we allemaal hier zijn om elkaar te helpen. Ons gevarieerde studentenlichaam omvat mensen van verschillende leeftijden, etniciteiten en culturele achtergronden.

 • Creditinschrijving: 14.773
 • Niet-ingeschreven inschrijving: 2.479
 • Creditinschrijving per Geslacht: Vrouw: 57% Man: 43%
 • Gemiddelde leeftijd: 26
 • Credit-inschrijving per etniciteit:
  • Afro-Amerikaan: 4%
  • Wit: 45%
  • Spaans: 34%
  • Aziatisch, Pacific Islander: 8%
  • Meervoudig: 7%
  • Anders: 2%
 • Actief militairen / veteranen / afhankelijke personen: 1.396
112142_pexels-photo-1595391.jpeg

College Foundation

De visie van de MiraCosta College Foundation is om ervoor te zorgen dat niemand de toegang tot onderwijs wordt ontzegd vanwege financiële noodzaak en dat er middelen beschikbaar zijn om de college-ervaring voor alle studenten te verrijken. De Foundation is een 501 (c) (3) non-profitorganisatie die wordt bestuurd door een vrijwilligersraad van gemeenschapsleiders en wordt beheerd door het Office of Development and College Foundation. In de afgelopen vijf jaar heeft de Foundation de bijdragen aan het college meer dan verdubbeld, wat op zijn beurt het aantal studenten dat beurzen ontvangt verdrievoudigde en de particuliere middelen verdubbelde die campusprogramma's ondersteunen. Een van de prioriteiten van de Stichting is de MiraCosta-belofte, die een jaar college zonder kosten zal aanbieden aan in aanmerking komende studenten. De belofte voorziet ook in financiering voor studieboeken en educatieve benodigdheden aan degenen die zich houden aan de beloftenvereisten.

Individuen, bedrijven en maatschappelijke groeperingen werken samen met de MiraCosta College Foundation om hun filantropische doelen te bereiken. Velen kiezen ervoor om beurzen te financieren, terwijl anderen de verbetering van academische programma's en faciliteiten ondersteunen via de Circle van de president. Begunstigden dragen jaarlijks tussen $ 1.000 en $ 10.000 bij en ondersteunen verschillende behoeften op het college, waaronder studiebeurzen voor studenten, kapitaalprojecten, programma-uitbreidingsbeurzen en educatieve apparatuur. President's Circle-leden worden uitgenodigd om de president van MiraCosta te ontmoeten om meer te weten te komen over het college en zijn rol in de gemeenschap en om hun ideeën te delen, en zo een waardevolle link te creëren tussen het college en de gemeenschappen die het bedient.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Missie

Missie

De missie van het MiraCosta Community College District is het bieden van superieure onderwijskansen en ondersteunende diensten voor studenten aan een gevarieerde populatie van studenten met een focus op hun succes. MiraCosta biedt undergraduate degrees, universitaire transfercursussen, carrière-en-technisch onderwijs, certificaatprogramma's, basisvaardigheden en mogelijkheden voor een leven lang leren die het economische, culturele, sociale en educatieve welzijn van de gemeenschappen waar het deel van uitmaakt, versterken.

Institutionele doelen

Doel I. MiraCosta Community College District wordt een voorhoede onderwijsinstelling die zich inzet voor innovatie en onderzoekt best practices, brede toegang tot hoger onderwijs en ecologische duurzaamheid.

Doel II. MiraCosta Community College District wordt de instelling waar elke student een grote kans heeft om academisch succes te behalen.

Doel III. MiraCosta Community College District zal effectieve planningsprocessen institutionaliseren door systematisch gegevens te gebruiken om beslissingen te nemen.

Doel IV. MiraCosta Community College District zal hoge normen van rentmeesterschap en fiscale voorzichtigheid vertonen.

Doel V. MiraCosta Community College District zal een consciëntieuze gemeenschapspartner zijn.

Plaats

Het MiraCosta Community College District ligt in San Diego County langs de kust van Zuid-Californië, tussen Orange County in het noorden en het grootstedelijk gebied van San Diego in het zuiden. De wijk ligt ongeveer 35 mijl ten noorden van San Diego en 90 mijl ten zuiden van Los Angeles. Het district omvat de steden Oceanside, Carlsbad, Encinitas, Rancho Santa Fe, Solana Beach, Del Mar, de niet-opgenomen delen van La Costa, Olivenhain en delen van Carmel Valley en de marinebasis Camp Pendleton.

North San Diego County staat nationaal bekend om zijn uitzonderlijke K-12-scholen en de overvloed aan uitstekende keuzes voor hoger onderwijs. Openbare schooldistricten bediend door MiraCosta College zijn Carlsbad, Cardiff, Del Mar, Encinitas, Oceanside, Rancho Santa Fe, San Dieguito en Solana Beach. Lokale hogescholen en universiteiten zijn oa Cal State San Marcos, National University, Palomar College, San Diego State University, UCSD en University of San Diego.

De website van de San Diego Tourism Authority beschrijft North County van San Diego als een uitgestrekte, uitgestrekte regio die bekend staat om zijn ongerepte stranden, natuurreservaten en kilometerslange open ruimten. Van Del Mar tot Oceanside, de kustlijn van North County is een reeks unieke pittoreske dorpjes aan de kust met een klein dorpsgevoel.

Als u op zoek bent naar mogelijkheden voor buitenactiviteiten in San Diego, heeft de noordelijke regio veel te bieden. Van wandelen en paardrijden in Los Peñasquitos Canyon Preserve, stand-up paddleboarden en kajakken in Carlsbad Lagoon, fietsen langs historische Highway 101, of sportvissen, walvissen kijken of surfen langs de kustlijn van La Jolla via Oceanside, liefhebbers van buitenleven zijn er zeker van vermaakt worden. Het noordelijke kustplaatsje Encinitas in San Diego is onlangs door National Geographic uitgeroepen tot een van de beste surfsteden ter wereld.

De North County Coastal-regio is de thuisbasis van enkele van de topattracties van San Diego, waaronder LEGOLAND California, Sea Life Aquarium en Legoland Water Park, de Flower Fields bij Carlsbad, en het Del Mar Fairgrounds, gastheer van de Del Mar Fair van half juni tot begin juli, gevolgd door de Del Mar volbloed races tot begin september. Er is ook de botanische tuin van San Diego voor een kijkje in de inheemse flora en fauna van San Diego, en aan de oostelijke grens van North County, vind je ook het safaripark in San Diego Zoo, casino-gokspellen in Las Vegas-stijl en een handvol grote wijnhuizen en lokale brouwerijen. Kunstliefhebbers zullen dol zijn op het Oceanside Museum of Art en het LUX Art Institute.

San Diego's North County kust- en binnenlandgebieden zijn ook een paradijs voor golfers, met meer dan 40 verschillende golfbanen om uit te kiezen. De door Arnold Palmer ontworpen Park Hyatt Aviara en door Tom Fazio ontworpen Grand Del Mar-golfbanen worden gekenmerkt door verkoelende wind uit de Stille Oceaan en zijn uniek gebeeldhouwd rond de natuurlijke landschappen en inheemse vegetatie.

De regio Noord van San Diego ligt op slechts een uur rijden van Disneyland en toch dicht bij het centrum van San Diego, waar de musea van Balboa Park, de dierentuin van San Diego, de Gaslamp Quarter en SeaWorld San Diego vlakbij zijn.

North San Diego County is de thuisbasis van acht van de snelstgroeiende steden van het land, bedrijven en gezinnen worden aangetrokken door de zonnige valleien in het binnenland van het land en de schilderachtige kustgemeenschappen.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Locaties

Oceanside

Address
Community Learning Center,
1831 Mission Avenue

CA 92058 Oceanside, Californië, Verenigde Staten

Oceanside

Address
Oceanside Campus,
1 Barnard Drive

CA 92056 Oceanside, Californië, Verenigde Staten

Encinitas

Address
San Elijo Campus,
Manchester Avenue,3333

CA 92007 Encinitas, Californië, Verenigde Staten

Carlsbad

Address
Technology Career Institute,
2075 Las Palmas Drive

CA 92011 Carlsbad, Californië, Verenigde Staten