Mildred Elley

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mildred Elley al meer dan 100 jaar het grotere Capital District op in carrière-gerichte programma's .

Mission Statement

De missie van Mildred Elley is om kwalitatief hoogstaand loopbaanonderwijs en technische training te bieden zodat studenten met verschillende educatieve, culturele en persoonlijke achtergronden succesvol kunnen worden in een steeds veranderende wereldeconomie. Mildred Elley streeft ernaar om studenten kwaliteitsvolle plaatsingsmogelijkheden te bieden en al onze afgestudeerden een verlangen naar levenslange educatie en leren bij te brengen.

Institutionele doelen

Curricula: om een ​​goed afgeronde academische ervaring te bieden die professioneel onderwijs en vrije kunsten en wetenschappen combineert om onze studenten beter voor te bereiden op een loopbaan in een verscheidenheid van professionele gebieden in gezondheid en welzijn, zaken en technologie en service aan anderen, en voor vooruitgang naar verder hoger onderwijs.

Faculteit: Een uitstekende faculteit ontwikkelen die bestaat uit mensen die hooggekwalificeerd zijn door ervaring en voorbereiding en toegewijd zijn aan individuele studentenontwikkeling.

Studenten: om een ​​breed scala aan academische en studentendiensten te bieden, waaronder academische advisering, financiële hulp, studiebegeleiding, loopbaanbegeleiding, georganiseerde activiteiten en ondersteunende diensten die zijn toegewijd aan individuele studentenontwikkeling en levenslang leren.

Middelen: om de academische leeromgeving te ondersteunen met voorzieningen die studentgericht zijn, om sterke technologische hulpmiddelen te bieden en om een ​​veilige, respectvolle, diverse en collegiale leergemeenschap te waarborgen voor studenten, docenten en personeel.

Locaties

Albany

Address
855 Central Avenue
NY 12206 Albany, New York, Verenigde Staten

New York

Address
25 Broadway, Floor 16
NY 10004 New York, New York, Verenigde Staten

Pittsfield

Address
100 West Street
MA 01201 Pittsfield, Massachusetts, Verenigde Staten