Miami University - Regionals

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Miami University Regionals

Miami University Regionals omvat Miami Hamilton en Miami Middletown, twee community-based campussen van Miami University, een hoog aangeschreven openbare universiteit met een nationale reputatie. Andere regionale locaties zijn onder meer het Voice of America Learning Center (VOALC) in West Chester.

De regionale locaties van Miami zijn allemaal ideaal gelegen nabij de I-75. De Hamilton-campus is gemakkelijk bereikbaar vanaf State Route 129, de Middletown-campus ligt op enkele minuten van de I-75 en het Voice of America Learning Center ligt vlak bij de I-75 in West Chester.

Kleine klassen, hands-on leren en flexibele planning - er zijn zoveel voordelen verbonden aan het bijwonen van Miami University Regionals. Ontdek de programma's en mogelijkheden die beschikbaar zijn op onze gunstig gelegen campussen en online.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Visie

Minds mondig maken, gemeenschappen versterken

Mission Statement

Miami University Regionals biedt open toegang voor diverse leerlingen tot hoogwaardig toegepast onderwijs dat is gebaseerd op de vrije kunsten.

Waarden Verklaring

Miami University is een wetenschappelijke gemeenschap waarvan de leden geloven dat een liberale opleiding zowel gebaseerd is op karaktereigenschappen als op intellect. We respecteren de waardigheid van andere personen, de rechten en eigendommen van anderen, en het recht van anderen om uiteenlopende overtuigingen te koesteren en te uiten. Wij geloven in eerlijkheid, integriteit en het belang van moreel gedrag. We verdedigen de vrijheid van onderzoek die de kern van leren vormt en combineren die vrijheid met het uitoefenen van een oordeel en het aanvaarden van persoonlijke verantwoordelijkheid.

Miami Regionals baseert zijn kernwaarden in de bovenstaande waardenverklaring voor de grotere universiteit en benadrukt tegelijkertijd de volgende kernwaarden:

  • Toegang: elke student die hard wil werken voor een Miami University-diploma, kan er een volgen via ons open access-toelatingsbeleid, betaalbare prijzen, flexibele planning en gevarieerde methoden voor het geven van cursussen.
  • Gemeenschap: We zijn toegewijd aan de lokale gemeenschappen waaruit de Regionals zijn opgericht door middel van curriculaire, co-curriculaire en buitenschoolse programmering die een aanhoudende betrokkenheid toont met de mensen en organisaties die in en nabij die gemeenschappen werken.
  • Diversiteit: we waarderen de kwaliteiten die elk individu naar Miami Regionals brengt, en we omarmen de rijke onderwijskansen die ontstaan wanneer mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en identiteiten samenkomen om te leren.
  • Studentensucces: we zetten ons in om succes te garanderen door middel van kwaliteitsadvies, academische ondersteuning en leerondersteuning, co-curriculaire en buitenschoolse programmering, de werving en retentie van bekwame personeelsleden die hoogwaardige diensten voor studenten bieden, en een robuuste focus op loopbaanontwikkeling , plaatsing en postdoctorale ondersteuning via alumni-engagementservices.
  • Uitmuntend onderwijs: we zijn toegewijd aan het werven en behouden van een getalenteerde faculteit. Faculteiten die een carrière bij Miami Regionals kiezen, zijn zeer toegewijd aan het creëren van innovatieve klas- en online ervaringen, aangevuld met relevante en uitdagende onderzoeksinitiatieven en zinvolle service aan de campus en de gemeenschap.

142878_pexels-photo-5716028.jpeg

Snelle feiten

Miami Regionals zijn regionale, gemeenschapscampussen van Miami University, een hoog aangeschreven openbare universiteit met een landelijke reputatie. Met betaalbaar collegegeld en een flexibel lesrooster biedt Miami Regionals een wereldberoemde liberal arts foundation met state-of-the-art toegepast leren. Regionale locaties zijn onder meer Miami Hamilton, Miami Middletown en het Voice of America Learning Center (VOALC) in West Chester.

Gemak telt

Meld u aan bij de regionale forenzencampussen van Miami en geniet van:

  • Een Miami University-diploma
  • Betaalbaar lesgeld
  • Flexibele lesroosters, waaronder een groeiend aantal cursussen, volledig online gegeven
  • Gratis parkeergelegenheid in de buurt
  • Kinderopvang ter plaatse

Begin hier, eindig hier of in Oxford

Veel van onze studenten behalen hun bachelordiploma door lessen volledig op de regionale locaties te volgen. Anderen beginnen op de regionale campussen en voltooien, nadat ze aan de vereiste criteria hebben voldaan om te verhuizen, hun diploma op de campus van Oxford.

Ondersteuning voor succes van studenten

De regionale locaties van Miami zijn ontworpen met JOU in gedachten. Academische ondersteuning binnen en buiten het klaslokaal omvat kwaliteitsonderwijs aan de faculteit, gratis academische begeleiding en advies, kleine klassen, carrièreservices en professionele ontwikkeling EN coöperatieve onderwijsprogramma's.

PLUS een bruisend studentenleven met een verscheidenheid aan clubs, competitieve atletiek, mogelijkheden voor service-learning en toegang tot culturele programma's zorgen ervoor dat je een goed afgeronde studentenervaring hebt.

Beleid voor open inschrijving

De regionale campussen van Miami hanteren een open toelatingsbeleid, wat betekent dat nieuwe studenten op elke leeftijd automatisch worden geaccepteerd met een middelbare schooldiploma of GED. Studenten die geen eerste student zijn, worden voor toelating beoordeeld op basis van hun cumulatieve GPA bij hun vorige instelling (en).

accreditatie

De regionale campussen van Miami zijn geaccrediteerd door The Higher Learning Commission en zijn lid van de North Central Association.

Vier Engineering Technology-programma's zijn geaccrediteerd door ABET, de Engineering Accreditation Commission .

De traditionele BSN- en RN-BSN-curricula zijn geaccrediteerd door de Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE) . Het traditionele BSN-curriculum heeft de goedkeuring van de Ohio Board of Nursing.

Staatstoestemming voor online cursussen. Overheidsautorisatie verwijst naar overheidsregulering van cursussen en programma's voor afstandsonderwijs die worden aangeboden aan inwoners van een bepaalde staat door een onderwijsinstelling die in een andere staat is gevestigd, evenals overheidsregulering van verschillende niet-afstandsactiviteiten binnen een bepaalde staat door instellingen buiten die staat.

142386_pexels-photo-3184291.jpeg

Regionale locaties

De regionale locaties van Miami zijn onder meer de campussen in Hamilton en Middletown, en het Voice of America Learning Center in de buurt van de snelweg in West Chester.

Miami begon met lesgeven in Hamilton en Middletown in de herfst van 1946, en breidde cursussen uit naar die gemeenschappen om veteranen te dienen die terugkeerden uit de Tweede Wereldoorlog en hun diploma's nastreven via de GI Bill® of Rights. Door de jaren heen ontwikkelde Miami vijf academische centra in de regio: Hamilton, Middletown, Norwood, Piqua en Dayton.

De gestage groei van de studentenpopulatie, gecombineerd met de sterke lokale steun voor hoger onderwijs en de wens van de gemeenschappen om full-service campussen te hebben, leidde tot de opening van Middletown in 1966, gevolgd door Hamilton in 1968. Miami's werk in de Dayton en Piqua gebieden werden gedaan in samenwerking met Ohio State (die graduate-programma's verzorgde) en leidden tot de oprichting van Wright State University in 1967.

Het Voice of America Learning Center, gebouwd op de plaats van een voormalig VOA-relaisstation in West Chester, werd in januari 2009 geopend voor zowel niet-gegradueerden als afgestudeerden.

Minds versterken. Gemeenschappen versterken.

Miami University Regionals biedt bachelordiploma's, associate-graden en startcursussen voor de meeste vierjarige graden die in Oxford worden aangeboden. Kleine klassen, kinderopvang ter plaatse en flexibele planning maken Miami Regionals aantrekkelijk voor studenten in alle stadia van het leven en carrière.

Ons regionale bereik

Vind de perfecte match die je op weg naar succes voortstuwt. Ontdek onze drie locaties en online programma's.

Hamilton Campus

De Hamilton-campus in Miami herbergt het verpleegprogramma van Regionals en tal van andere bachelors, associate graden en beginnende cursussen voor de meeste vierjarige graden.

Middletown Campus

Miami's Middletown-campus biedt bachelordiploma's, associate-graden en beginnende cursussen voor de meeste vierjarige graden. Het is de thuisbasis van de William & Patricia Schaefer Career Services Suite.

Voice of America Learning Center

De VOALC, gelegen in West Chester, is de thuisbasis van de Commerce Innovation Hub. VOALC biedt het nationaal gerangschikte MBA-programma van Miami en cursussen voor afgestudeerden in onderwijs en onderwijskundig leiderschap.

E-Campus

De E-Campus van Miami Regionals wordt erkend voor het leveren van een aanzienlijk rendement op de investering en biedt flexibele, online programma's die zijn ontworpen om studenten eersteklas onderwijs te bieden.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Locaties

Hamilton

Address
1601 University Blvd.
OH 45011 Hamilton, Ohio, Verenigde Staten

Middletown

Address
4200 N. University Blvd.
OH 45042 Middletown, Ohio, Verenigde Staten

West Chester

Address
7847 VOA Park Dr.,
Corner of VOA Park Dr. and Cox Rd.

OH 45069 West Chester, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden