Miami Media School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Doe mee met onze praktische mediaprogramma's in Miami

We openden onze deuren voor studenten in februari 2013 en hebben 15 eindexamenlessen gehad in ons Radio & Televisie-uitzendprogramma. De Miami Media School is de nieuwste campus in de M & S Media, Inc Family.

Of je nu geïnteresseerd bent in televisie, videoproductie of een combinatie van beide: Miami Media Schools heeft de opleiding die je nodig hebt om te slagen en het veld in te gaan. Onze cursussen worden gegeven door professionals uit de sector en uw werk wordt bekritiseerd door instructeurs die al jaren in de media-industrie werken. We bieden een unieke en professionele benadering van mediaschool en streven ernaar onze studenten de voorsprong te geven die nodig is om bij het afstuderen toegang te krijgen tot de business.

Hands-on training

"Learn by Doing" is de stijl van de school. We weten dat er geen vervanging is voor het gebruik van de instrumenten voor uitzending onder leiding van uitzendprofessionals. De lessen en studiosessies worden uitgevoerd met dezelfde professionele informaliteit die wordt aangetroffen in de uitzendbranche.

Een prachtige locatie in Miami, Florida

De Miami Media School is gevestigd in Mary Brickell Village , een levendige en groeiende gemeenschap in de stad Miami, gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of zelfs wandelen! Onze campus beschikt over twee grote klaslokalen, waarvan er één specifiek is ontworpen voor webinstructie, evenals een full-service digitale tv-studio en controlekamer, videobewerkingssuites, audiobewerkings- en oefenateliers en twee internetradiostations, die allemaal gebruikmaken van de state-of- the-industry apparatuur en software.

Gelegen op de 3e verdieping van het Noord-Oostelijke gebouw (hetzelfde gebouw als Starbucks en PF Chang). Een parkeergarage gunstig gelegen op de hoek van SW 10e en SW 1st Avenue (hetzelfde gebouw als Publix en LA Fitness)

Locaties

Miami

Address
Miami Media School
901 S Miami Ave. Suite 303

33130 Miami, Florida, Verenigde Staten