Metropolitan Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Metropolitan Community College is toegewijd aan het dienen van de educatieve behoeften van de gemeenschap. De programma's van de hogeschool zijn bedoeld om studenten te helpen zichzelf te begrijpen, de samenleving waarvan ze deel uitmaken en het universum waarin ze leven.

Tegelijkertijd biedt Metropolitan Community College kansen voor studenten om beroepsvaardigheden te ontwikkelen. Docenten en bestuurders werken samen om een omgeving te creëren die intellectuele groei stimuleert en academische vrijheid koestert voor zowel studenten als docenten. De aangeboden programma's zijn bedoeld om levenslang leren te stimuleren.

Medewerkers van Metropolitan Community College zich in om alle personen gelijke kansen te bieden, ongeacht leeftijd, geloof, ras of geslacht.

Om deze missie te volbrengen, heeft de Board of Trustees de kanselier, als uitvoerend ambtenaar, gemachtigd om zijn beleid uit te voeren. De kanselier zal, samen met de andere officieren van het district, de leiding geven bij de uitvoering van de missie en doelstellingen van het district.

Locaties

Kansas stad

Address
Southwest Trafficway,3201
64111 Kansas stad, Missouri, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden