Mesalands Community college

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Je gaat naar de universiteit met veel verschillende doelen en verwachtingen met betrekking tot je voortgezette opleiding. Bij Mesalands Community college zien we onze rol als het bieden van een leeromgeving waarin je die doelen kunt bereiken en je potentieel kunt ontwikkelen.

Onderwijs aan de Mesalands Community college is geen eenrichtingsproces, waarbij u eenvoudig vaardigheden en kennis krijgt. Het is een interactieve en boeiende omgeving waarin de student de verantwoordelijkheid neemt om de toepassing van die kennis onder de knie te krijgen.

Persoonlijke ontwikkeling is ook een sleutel tot het succes van de universiteit en bij Mesalands Community college dit deel uit van het ontwikkelen van de juiste vaardigheden voor de toekomst en van het hebben van de universiteitservaring. Het gaat over nieuwe mensen ontmoeten, lid worden van clubs en vrijwilligerswerk doen voor speciale projecten. Het gaat erom plezier te hebben en te genieten van het leven terwijl je je zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelt.

Locaties

Tucumcari

Address
South 10th Street,911
88401 Tucumcari, New Mexico, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden