Massachusetts International Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over MAIA

Welkom in Massachusetts International Academy (MAIA), een innovatieve college voorbereidende scholen positionering recente middelbare school en universitair afgestudeerden uit het buitenland voor succes in de hogescholen en universiteiten Verenigde Staten.

MAIA at a Glance

Gelegen op een 25-acre campus in Marlborough, Massachusetts dertig mijl ten westen van Boston, MAIA biedt de rijkdom van een woonwijk taal programma en de intensiteit van een strenge, gestructureerde academische opleiding. MAIA biedt studenten de mogelijkheid om zich volledig onder te dompelen in de Amerikaanse cultuur en taal met de hulp van docenten en medewerkers.

MAIA Feiten

200+ Studenten Onze afgestudeerden zijn gegaan om te studeren aan de Universiteit van Massachusetts, Boston, Lowell en Amherst campussen, evenals andere Amerikaanse universiteiten van onderscheid Slechts 30 mijl van Boston en 3 uur van New York City

Onderwijs aan MAIA

Klassikale instructie wordt verzorgd door zorgzame docenten die hebben een belang bij het helpen van studenten slagen. De meeste van onze docenten houden hogere graden en zijn gecertificeerd om les te geven in Massachusetts. Daarnaast hebben veel kennis van het Engels in het buitenland geleerd. Samen met de docenten Maia, Student Advisors bieden leermogelijkheden buiten het klaslokaal.

Studentenleven

Studieadviseurs plannen educatieve en sociale activiteiten voor de studenten, trips naar Boston en musea en evenementen op de campus om vriendschap en samenwerking te stimuleren. Door middel van klassikale studie en naschoolse activiteiten, studenten volop mogelijkheden om te oefenen en versterking van hun kennis van het Engels.

Wonen op de Campus

MAIA biedt de veiligheid, gastvrijheid, en het gemak van een residentiële campus. Studieadviseurs bieden toezicht in de slaapzaal, en veiligheidspersoneel zijn recht op doordeweekse avonden van 05:00-09:00 en 24 uur per dag in het weekend. De campus is uitgerust met geavanceerde technologie die zowel verbetert klassikale leren en biedt ook beveiliging van gebouwen. Sommige studenten hebben hun eigen eenpersoonskamer voorzien van een eigen badkamer en studieruimte terwijl anderen liever een tweepersoonskamer met een huisgenoot. De faciliteit heeft een cafetaria waar zowel Chinese en Amerikaanse keuken. Studenten kunnen trainen in de campus fitnessruimte, speel basketbal op het binnen- of buitenshuis rechtbanken, deelnemen aan individuele en teamsporten in de speelkamer of studeren in de bibliotheek en studiegebieden.

Mission Statement

De missie van Massachusetts International Academy is om studenten 'Engels taalvaardigheid te vergroten, uit te rusten studenten met de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle academische studie en leren studenten over het Amerikaanse leven en waarden om hen te helpen bij het acculturatieproces.

Visie

Massachusetts International Academy ondersteunt post-secundair Engels taalleerders in het bereiken van college-niveau competentie in het spreken, luisteren, lezen en schrijven. Het verloop van de studie is rigoureus en relevant, met de nadruk op de kennis die studenten moeten beschikken en de vaardigheden die ze moeten laten zien om te slagen in de academische cursussen. De cursussen worden gesequenced van beginner tot gemiddeld tot gevorderd niveau, op basis van zowel de vaardigheden en inhoudelijke kennis.

Als een residentiële school, Massachusetts International Academy ook ondersteunt het leren buiten het klaslokaal door middel van haar buitenschoolse programma's en evenementen. Interacties met Engels als moedertaal, een gestructureerd residentieel programma, en verbindingen met de lokale gemeenschap te bevorderen cultureel bewustzijn, gevoeligheid, initiatief en creativiteit aan te moedigen studenten te worden betrokken deelnemers in de toekomst academische studie in de Verenigde Staten.

"Bij MAIA, studenten worden ondergedompeld in het Engels en te leren in een omgeving die hen in staat stelt om hun lezen te ontwikkelen, schrijven, spreken en luisteren vaardigheden op het niveau dat zij nodig heeft voor een succesvolle overgang naar UMass Amherst."

  • James Roche, Associate Provost, inschrijving, Management, UMass Amherst

Locaties

Marlborough

Massachusetts International Academy

Address
Massachusetts International Academy
280 Locke Drive Marlborough

MA 01752 Marlborough, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 508-229-6300