Magoosh

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan 1,5 miljoen studenten hebben hallo gezegd tegen stressvrij studeren

105976_Magoosh01.jpg

We veranderen de testvoorbereiding

... en plezier hebben om het te doen

Onze missie is simpel: maak producten die studenten overal toegang geven tot leuke, betaalbare en effectieve testvoorbereiding.

Naarmate de vraag naar hoge testscores is toegenomen, is toelating tot de topscholen bijna onbereikbaar geworden voor degenen die zich geen dure preplessen en tutoren kunnen veroorloven. We veranderen dat door miljoenen studenten te helpen in hun eigen tempo en op hun eigen tijd te studeren, ongeacht hun locatie, sociale status of achtergrond.

Het is tijd voor meer studenten om de vruchten te plukken van hoger onderwijs. We willen de maatschappij verrijken door het onderwijs toegankelijker te maken en meer te helpen van diegenen die dromen van een hogere graad, een betere positie en een meer vervullende levensstijl, krijgen wat ze zoeken.


Toegankelijk: we hebben studenten in meer dan 185 landen! Ongeacht je achtergrond, waar je woont of je pad naar hoger onderwijs, je kunt studeren met Magoosh . We zijn er trots op om prep van hoge kwaliteit te bieden zonder een enorm prijskaartje.

Effectief: resultaten zijn belangrijk, vooral voor testvoorbereiding. Met Magoosh , zult u altijd studeren met de meest up-to-date, eersteklas materialen. We gebruiken gegevensgestuurde technieken op basis van miljoenen antwoorden van studenten om onze vragen en lessen te verbeteren.

Plezierig: wij vinden dat leren leuk en lonend moet zijn. Ons team van test-prep-experts en -begeleiders is niet alleen slim, maar ook enthousiast om het leren leuk en interessant te maken.

105977_Magoosh02.jpg

Teruggeven

We zijn er trots op samen te werken met meer dan 20 non-profitorganisaties om testvoorbereiding van hoge kwaliteit beschikbaar te maken voor gemeenschappen met te weinig geld.

105975_Magooshgiveback.jpg

Gedachten van onze leiders

Locaties

Berkeley

Address
2020 Milvia St. Suite 220
94704 Berkeley, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: