MacCormac College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MacCormac COLLEGE: CHICAGO verborgen juweeltje

MacCormac College in het centrum van Chicago heeft een opvallende geschiedenis en een mooie toekomst. Opgericht in 1904, is MacCormac toegewijd om haar diverse studentenpopulatie met een uitzonderlijk onderwijs, terwijl het opbouwen van het zelfvertrouwen van leerlingen en het stimuleren van een leven lang leren. Wij zijn gunstig gelegen op de tweede verdieping van het historische Heyworth gebouw, op slechts een steenworp afstand van Millennium Park, en uitstekende vervoersverbindingen.

Het College is geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie en heeft tal van programma goedkeuringen door gecertificeerde nationale agentschappen. Als de oudste, twee jaar, private, non-profit instelling, in de staat Illinois, MC biedt Associate Degrees in: Court Reporting, Criminal Justice, Business Administration en legaal Studies. In alle programma's van de studie, ontvangen de studenten een uitgebreide, praktijkonderwijs ongeëvenaarde door een andere twee jaar college.

In alle programma's van de studie, ontvangen de studenten een uitgebreide, praktijkonderwijs ongeëvenaarde door een andere twee jaar college.

MacCormac ondersteunt en stimuleert haar diverse studentenpopulatie door het bouwen van het zelfvertrouwen van studenten, het stimuleren van een leven lang leren, en het aanleren van de vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in onze steeds veranderende, complexe samenleving. Onze missie is om studenten uit te blinken in hun academische en carrière achtervolgingen en hen voorbereiden op een leven lang lerenden en verantwoordelijke burgers in een geglobaliseerde wereld uitdagen.

WAAROM MC?

Bij MacCormac College willen we elke student om hun volledige potentieel te bereiken. Een MacCormac onderwijs bereidt afgestudeerden om de overgang naar een instelling van vier jaar of tot de arbeidsmarkt. Onze sterke banden met het bedrijfsleven en de industrie zorgen dat we in staat zijn om een ​​soepele overgang van onze studenten in werkgelegenheid te waarborgen door middel van onze stage programma's. Wij zijn hier om u te helpen uw American Dream te realiseren. Wat uw ambitie, MacCormac docenten en medewerkers zijn toegewijd aan het helpen je er bent.

HIGH PLAATSING RATE

MacCormac blijft zijn reputatie op te bouwen voor het plaatsen van afgestudeerden in banen of aan een instelling voor vier jaar binnen enkele maanden na het afstuderen.

GEACCREDITEERD

Geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie en gecertificeerd door het Nationale Hof Reporters Association en de American Bar Association.

Kleine klassen

Onze hoog gekwalificeerde docenten kennen elkaar en elke student. Dit zorgt voor veel hands-on instructie zodat studenten hun volledige potentieel te bereiken.

Een college primeurs

Vestigde de eerste rechter rapportage programma in de Verenigde Staten in 1912 en de eerste paralegal studies programma in Illinois in 1973.

BETAALBARE

Erkend door "Collegegeld Hero" organisatie voor vier jaar op een rij.

TRANSFER AFSPRAKEN

Advance uw opvoeding door de overdracht aan een van onze vele vierjarige partner instellingen zoals Loyola University Chicago, DePaul University en Roosevelt University.

Bijlessen

Onze Center for Academic, Personal en Professional Excellence (CAPPE) bestaat om academisch succes van studenten, persoonlijk welzijn koesteren en om loopbaanbegeleiding te bieden.

We hebben een reputatie voor de ondersteuning van vrouwen en alleenstaande moeders om hun educatieve en carrière doelen te bereiken.

FLEXIBEL ROOSTER

Fitte School rond uw huidige levensstijl en behoeften met de dag, 's avonds, of online lessen.

Perfecte locatie

MacCormac is gevestigd in het historische Heyworth Building. Profiteer van wereldklasse attracties van Chicago en de zakenwijk Loop je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

TOEGANKELIJKHEID

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer, een betaalbare en handige manier om te reizen naar het college.

CLUBS

Doe mee met een van het aantal studenten clubs en organisaties die wij aanbieden op de campus. Als je niet iets dat je interesses past kunt vinden, kunt u uw eigen organisatie te vormen.

Locaties

Chicago

Address
MacCormac College
29 East Madison St.
2nd Floor

IL 60602 Chicago, Illinois, Verenigde Staten