Mayland Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mayland Community College ( MCC ) bevindt zich in de Appalachen in het westen van North Carolina. Mayland Community College bevordert individuele, gemeenschaps- en economische groei door betaalbare, hoogwaardige en gemakkelijk toegankelijke levenslang leren te bieden.

Mayland biedt verschillende curriculumprogramma's, waaronder tal van overdrachtsmogelijkheden voor hogescholen en volwassenenonderwijs, afstandsonderwijs en dubbele inschrijving voor middelbare scholieren. Het opendeur-toelatingsbeleid accepteert studenten vanaf 14 jaar, in de Early College High School, en als senior als tachtigjarigen, in het permanente educatieprogramma.

Om de lokale beroepsbevolking bij te staan, biedt Mayland Community College honderden cursussen voor personeelsontwikkeling en permanente educatie die rechtstreeks aansluiten op de behoeften van lokale en regionale bedrijven en industrieën en de maatschappelijke en culturele belangen van de gemeenschap. En de recente revitalisering van het college impliceert een sterke toewijding aan de economische ontwikkeling binnen de drie provincies die het bedient.

Onze successen en prestaties krijgen consequent een nationale ranglijst.

Discriminatie en intimidatie zijn in strijd met de waarden en normen van de Mayland Community College gemeenschap; ze zijn onverenigbaar met een veilige, gezonde omgeving die de universiteitsgemeenschap verwacht en verdient en die niet zal worden getolereerd. Mayland Community College zich in om programma's, activiteiten en een onderwijs- en werkomgeving te bieden die vrij is van discriminatie en intimidatie.

Locaties

Spruce Pine

Address
Mayland Drive,200
28777 Spruce Pine, Noord Carolina, Verenigde Staten

Burnsville

Address
Wheeler Hills Road,107
28714 Burnsville, Noord Carolina, Verenigde Staten

Newland

Address
Cranberry Street,785
28657 Newland, Noord Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: