Lumos Language School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Eerst en vooral ons doel is om studenten te helpen het bereiken van hun academische doelen bereikt Kennis van het Engels. Ons programma is niet alleen ontworpen om de student de mogelijkheid geven om Engels te spreken, maar ook om studenten voor te bereiden academisch zijn academische en professionele carrière succesvol en vol vertrouwen verder.

Lumos Taalschool Het is een toonaangevende taal centra sinds 2006 op het gebied van Salt Lake City Metropolitan. Als een maatregel van onze grote succes dat is uitgegroeid tot de grootste particuliere Engels Language School geworden in de Salt Lake City grootstedelijk gebied gemiddelde van een inschrijving van meer dan 450 buitenlandse studenten per jaar.

Lumos Taalschool en programma's worden officieel gecertificeerd en geaccrediteerd met de hoogst mogelijke licenties en accreditaties. Onze instelling in Salt Lake City erkend en gecertificeerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Utah Trade en het is geaccrediteerd door de accrediterende Raad voor Permanente Opleiding & Training. (ACCET)

Wij bieden een unieke vakdidactiek en het systeem. Lumos'Engels systeem verdedigt competentie in de overname van het Engels taal cursus in een van de vakken die je inschrijven. Ons primaire doel is om uw vermogen om effectief te communiceren ontwikkelen en zijn vastbesloten om onze studenten verwachtingen en doelstellingen vaardigheid overwinnen.

Op Lumos Taalschool je zal leren met gekwalificeerde en ervaren instructeurs die zijn alle afgestudeerden van de verschillende universiteiten en hogescholen met een diploma in het onderwijzen van Engels als tweede taal en zijn verplicht om uitgebreide onderwijservaring hebben. Onze instelling in Salt Lake City is een van de weinige centra ETS examen in de Verenigde Staten. Lumos studenten niet alleen het voordeel van de voorbereiding op de examens TOEFL en GRE op onze school met gespecialiseerde instructeurs, maar eenmaal klaar is, kunnen ze ook genieten van het voordeel van het maken van de officiële examen op dezelfde computer labs waar ze hebben geoefend en studeren. Beschouw het als een beetje commando veld.

De Lumos Engels systeem is uitzonderlijk leerresultaten geproduceerd in de afgelopen jaren. Onze studenten zijn verhuisd naar een groot aantal Amerikaanse universiteiten en had een succesvolle carrière met behulp van hun nieuwe kennis van het Engels geleerd op onze school.

Lumos Taalschool Het biedt u de beste educatieve faciliteiten ontworpen om u te helpen snel en efficiënt Engels te leren. Wij bieden ook een centrum van multimedia-functies die de ontwikkeling van interactief leren hun taalvaardigheid te verbeteren.

Locaties

Zout meer stad

Address
220 East 3900 South - Suite 01,

Zout meer stad, Utah, Verenigde Staten