LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie:

Om een ​​voertuig te bieden aan pre- en universiteitsstudenten om:

  • Volwassen
  • Krijg een zelfvertrouwen en "know how" om zelfstandig te reizen
  • Waardeer hun rol als burgers van de wereld, waar cultuur divers is en de mensheid één is
  • Om een ​​open geest, nieuwsgierigheid en avontuurlijke geest te helpen ontwikkelen.

Ons doel:

  • Om studenten hun academische studie te laten voltooien door online cursussen te volgen terwijl ze de wereld als hun klas hebben.
  • Om een ​​boodschap van vrede en begrip aan de gemeenschappen te brengen door de positieve en gracieuze aanwezigheid van de student.

Over ons

Wees zoals Marco Polo

Marco Polo, die 17 was, begon zijn vader en oom aan een epische reis naar Azië. Ze liepen duizenden kilometers te paard, meestal door onbekende woestijnen, over steile bergpassen, blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, aan wilde dieren en zeer onbeschaafde stamleden. Het kostte de Polo twintig jaar van onderzoek en vijf jaar om terug te keren naar Venetië, Italië.

Welk belang kan reizen bieden? De geschreven beschrijving van Marco van het Verre Oosten en zijn rijkdom inspireerde zowel Magellan, die de eerste omvaart van de wereld leidde, als Christoffel Colombus om te proberen en Azië over zee in een westelijke route te bereiken. Een zwaar geannoteerd exemplaar van Polo's boek was een van de bezittingen van Columbus.

Ik nodig elke student met een 'Marco Polo-geest' uit om een ​​jaar met ons mee te reizen en te leven tussen unieke culturen in tien gemeenschappen op vier continenten.

Neem de moed en ongeëvenaarde beslissing om je af te zetten in de onbekende wereld.

Dave Garcia

Locaties

Santa Fe

Address
17 Calle El Gancho
Santa Fe, NM 87507

Santa Fe, New Mexico, Verenigde Staten