Links English Language Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Links Engels Taalinstituut Is een toonaangevende onderwijsinstelling in de Ironbound - New Jersey.

Onze missie en doelstellingen

Onze missie is om dramatisch niet-inheemse engelssprekende volwassenen te voorzien Verbeterde taalvaardigheden Door een geïntegreerd en structuurgebaseerd curriculum te geven en door een kleine leerling-docent verhouding te verschaffen. Onze studenten hebben de nodige talenkennis om hun academische doelen na te streven, en / of om verbeterde werkgelegenheidskansen en / of persoonlijke verrijkingskansen te waarborgen. Effectieve onderwijsmethodologie en hooggekwalificeerde instructeurs ondersteunen onze missie.

Wij geloven dat de volgende doelstellingen onze beslissingen zullen leiden en onze missie ondersteunen.

1. Om onze inzet te behouden om een ​​divers studentenlichaam te hebben, terwijl we ervoor zorgen dat aan de academische en onmiddellijke (pragmatische) behoeften van onze studenten wordt voldaan.

2. Om ervaren faculteiten en beheerders aan te trekken en te behouden om een ​​ondersteunend netwerk te creëren dat voortdurend verfijning van de curriculum en studentengerichte omgeving van onze school stimuleert.

3. Om een ​​omgeving te creëren die een dieper begrip van de Amerikaanse cultuur bevordert en ervoor zorgt dat onze studenten hun dagelijkse leven in de VS succesvol kunnen navigeren.

Studeren met ons

Bij Links Engels Taalinstituut We zijn trots op de verbindingen die we bevorderen met studenten binnen en buiten het klaslokaal. Hier bij Links worden de studenten echt vooropgesteld en ons curriculum demonstreert dit.

De kleine klasgrootte geeft niet alleen elke student de mogelijkheid om hun spreken in het klaslokaal te maximaliseren, maar geeft ze ook individuele tijd in het klaslokaal met de docent. Lessen en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van onze studenten met de structuur en kennis die nodig is om vertrouwelijk in het Engels te communiceren in de dagelijkse contexten en situaties.

Ons doel Is om onze studenten te helpen de nodige vaardigheid te ontwikkelen die ze nodig hebben om te communiceren met een inheemse of niet-engelse Engels spreker die ze kunnen ontmoeten.

We streven ernaar een curriculum aan te bieden dat werkelijke toepassingen van een vreemde taal aanpast in plaats van alleen generieke lessen uit een boek.

Ons doel is dat studenten in staat zijn om op een bepaalde dag in hun klaslokaal te leren wat ze hebben geleerd en zodra ze het klaslokaal verlaten, uitgerust zijn om ze te gebruiken.

  • ervaren docenten
  • Dynamische klassen
  • Vriendelijke omgeving
  • Moderne technieken en materialen
  • We maken het leuk om te leren

¿Wil je Engels beginnen leren?

Wij bieden een breed scala aan lessenmorgen en avonden, evenals weekendlessen die zelfs in het drukste schema passen. Met onze ervaren leraren en kleine lessen helpen we de leerlingen hun doelen te behalen van het verbeteren van grammatica naar accentreductie, testprep en verder.

Verwelkomende studenten sinds 2005

De school is in 2005 gestart door Snezana Opacic Onder een andere bedrijfsnaam. Op dat moment begonnen we met weinig studenten. Met uitstekende docenten en een kwaliteitsprogramma konden we groeien tot een van de meest gerespecteerde ESL-instellingen in de omgeving.

In 2013 werden we LINKS English Language Institute En de reputatie van onze school is gegroeid door tal van succesverhalen. Onze studenten variëren van mensen uit de arbeidersklasse naar degenen met een academische achtergrond.

De kracht van onze instelling ligt in haar Mogelijkheid om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende studenten uit de hele wereld.

certificaat

LINKS English Language Institute is geaccrediteerd door de Commissie voor Engelse Taal Programma Accreditatie (CEA) voor de periode van december 2013 tot en met december 2018 en gaat akkoord met het handhaven van de CEA-normen voor Engelse taalprogramma's en -instellingen.

LINKS English Language Institute is ook Geautoriseerd door het ministerie van Immigratie van de VS Niet-immigrant buitenlandse studenten inschrijven.

Studenten getuigenissen

Ik hou van deze school! De leraren en het materiaal zijn geweldig. Ik heb veel Engels verbeterd. Ik heb elke dag genoten die ik in de school heb doorgebracht. Ik adviseer Links met heel mijn hart!

Sonia Cavka - Bosnië en Herzegovina

Links Engelse school is een geweldige school in het Newark gebied. Ik heb er een geweldige ervaring gehad. Leuke docenten, studenten uit vele landen over de hele wereld. Ik heb veel geleerd!

Soumaila Ouedraogo - Burkina Faso

Hallo, mijn naam is Aidana. Ik kom uit Kazachstan. Het is een genoegen om hier bij Links te studeren, de docenten zijn zeer ondersteunend en geweldig om twijfels op te lossen. Ik hou ervan om te studeren bij Links.

Aidana Nurkhan - Kazachstan

Locaties

Newark

Links English Language Institute

Address
43 Ferry St.
NJ. 07105 Newark, New Jersey, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 973-465-4121