Legacy Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Legacy is een luxe business school in New York en biedt certificaatprogramma's in een exclusieve, eersteklas omgeving. Uitstekende professoren samen met luxe services en een hypermoderne campus in een van de krachtigste gebouwen ter wereld, vormen slechts een klein deel van wat studenten verwachten. Legacy Business School studenten krijgen de steun om contact te leggen met veelgeprezen individuen en potentiële werkgevers. Na afronding van het programma krijgen studenten een certificaat van Legacy Business School . De klaslokalen zijn van wereldklasse en bieden intieme instellingen die voor elke student optimale geïndividualiseerde aandacht bieden.

106703_pexels-photo-697675.jpeg

exclusiviteit

Legacy-studenten studeren in een luxe omgeving van wereldklasse. Legacy gelooft in een limiet van 10 studenten per klas om ervoor te zorgen dat elke student individuele coaching krijgt van zijn professoren en de persoonlijke ervaring om de volgende stap naar succes te maken!

bekwaamheid

Op de Legacy Business School verbeteren onze studenten hun vaardigheden, vinden ze hun weg naar hun persoonlijk succes en krijgen belangrijke inzichtsinformatie en contacten in de branche / branche, waarin ze geïnteresseerd zijn.

Prestige

Legacy Business School bevindt zich in Trump Tower op Fifth Avenue in New York, een van de krachtigste gebouwen ter wereld. Onze studenten ervaren en leren elke dag meer over de grootste merken ter wereld.

Tevredenheid

Legacy Business School studenten ervaren een nieuw concept van onderwijs. Uitstekende cursussen en excursies in combinatie met exclusieve services helpen onze studenten om gewoon meer te leren en te ervaren!

106704_pexels-photo-920379.jpeg

Onze status

"We overbruggen de verbinding van innovatie en een leven vol met doel inspirerend voor de aankomende generatie van wereldwijde ondernemers."

De kern van onze school is de overtuiging dat iemands erfenis een geschenk is. We inspireren studenten om hun eigen stempel te drukken en de wereld te schenken met hun kennis en waarden. We overbruggen de verbinding van innovatie en een leven vol met doel inspirerend voor de aankomende generatie van wereldwijde ondernemers. Het creëren van een zinvolle en duurzame erfenis is de sleutel tot de groei van een individu. Door sterk leiderschap en continue ontdekking van onszelf, geloven we dat elke student een stap dichterbij komt om toekomstige generaties te inspireren, terwijl ze hun eigen ambities waarmaken.

LEGACY nodigt studenten uit om het leven ten volle te ervaren, moedige ideeën voor te stellen en ze met moed te positioneren.

106705_pexels-photo-318236.jpeg

Locaties

New York

Address
Trump Tower
725 Fifth Avenue, 19th Floor
New York, NY 10022

10022 New York, New York, Verenigde Staten