Legacy Aviation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Legacy Aviation is een full-service luchtvaartbedrijf met hoofdzetel op Northeast Philadelphia Airport (PNE). Wij bieden end-to-end oplossingen voor alle particuliere en zakelijke luchtvaartbehoeften. Legacy Aviation biedt vliegtraining onder beide sets FAA-trainingsregelingen, FAR-deel 141 en FAR-deel 61 en we zijn de enige school in de stad Philadelphia met een FAA-beoordeling van Part 141.

Wat uw doelstellingen ook zijn, Legacy Aviation beschikt over de expertise en apparatuur om u daar te krijgen.

We zijn gepositioneerd op een geweldige luchthaven met een 7000 voet lange landingsbaan (dezelfde lengte als LaGuardia Airport), een landingsbaan van 5000 voet en een operationele controletoren.

  • We bieden een ervaren team professionele piloten. Onze Chief Pilot Instructor heeft een uitgebreide achtergrond van meer dan 39 jaar in piloottrainingen, waaronder algemene luchtvaart, zakelijke en luchtvaartluchtvaart. Hij is afgestudeerd aan meer dan 7.000 piloten, van wie er 800 vliegen voor commerciële luchtvaartmaatschappijen, allemaal met onberispelijke records.
  • Onze vloot bestaat uit 15 enkele en meermotorige vliegtuigen.

Daarnaast bevinden we ons in de drukke Noordoost-Corridor, die ons dwingt heel vertrouwd te raken met verschillende soorten luchtruim. Wekelijks passeren honderden bedrijfsjets en turboprops het verkeerspatroon. Het blootstellen van studenten aan normaal dagelijks commercieel vliegverkeer is een geweldige ervaring. Vanaf het begin zijn onze studenten opgeleid om professioneel te werken met luchtverkeersleiding tijdens pre-taxi, taxi, start, klim, cruise, afdaling, nadering, landing en de gemiste naderingsfasen van de vlucht. Tijdens elke vlucht ontwikkelen onze studenten gewoontepatronen voor uitstekende communicatievaardigheden. Ze leren om te werken met Ground Control, Tower Control, Approach Control, Departure Control, Clearance Delivery en om een ​​actuele weersbriefing te krijgen van de ATIS vóór elke start en elke landing.

Dit is een zeer waardevolle ervaring en essentieel voor elke professionele piloot.

Portret van jonge piloot in uniform poseren met een gelukkige toothy glimlach met lucht vaartuig op de achtergrond. Backlit zonnige foto

Gemak

De beste luchthaven dankzij de gunstige locatie, faciliteiten, instrumentbenaderingen en geen vliegverkeer om op te wachten.

Reputatie

We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van de hoogste kwaliteit van vliegtuigen en klantenservice.

Uitzonderlijke service

Legacy Aviation biedt een volledige reeks diensten om uw vliegtuigen te ondersteunen volgens de hoogste normen in de branche.

Hoofd gerechten

  1. Private Pilot Course
  2. Instrumentclassificatie
  3. Commerciële pilotcursus
  4. Multi-engine beoordelingscursus
  5. Gecertificeerde vlieginstructeurscursus
  6. Pilootcursus luchtvaartmaatschappij

Internationale studenten:

http://flylegacyaviation.com/flight-school/international-students/

Panoramisch beeld van de horizon van Philadelphia en Schuylkill-rivier, PA, de VS

Locaties

Philadelphia

Address
9800 Ashton Road
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten