Kalamazoo Valley Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met vier campussen in Kalamazoo, Michigan - de Texas Township Campus, de Groves Campus, de Arcadia Commons Campus en de Bronson Healthy Living Campus - biedt het Kalamazoo Valley Community College associate degrees in 25 studierichtingen. Kalamazoo Valley, een volledig erkende instelling, biedt dag en avond, online en weekendlessen. Kalamazoo Valley werkt nauw samen met vierjarige instellingen om ervoor te zorgen dat studiepunten worden overgedragen aan diegenen die geïnteresseerd zijn in het volgen van een bachelordiploma na het behalen van het doel in Valley. Met meer dan 70 verschillende overdrachtsprogramma's om uit te kiezen - op gebieden zoals techniek, business, informatica en verpleging - hebben studenten de mogelijkheid om credits te verdienen die volledig overdraagbaar zijn naar een vierjarige universiteit of universiteit terwijl ze in Kalamazoo Valley zijn, voor een fractie van de kosten van het bijwonen van een vierjarige universiteit of universiteit. 5 reasons Studenten kunnen lid worden van meer dan 20 verschillende clubs en organisaties of deelnemen aan een van de vijf intercollegiate sportteams, waaronder basketbal voor mannen en vrouwen, damesvolleybal, honkbal en softbal.

WAT IS EEN COMMUNITY COLLEGE?

Community colleges zijn tweejarige scholen die betaalbaar post-secundair onderwijs aanbieden als een Pathway naar een vierjarig diploma. Volgens de American Association of Community Colleges, schrijven 1.167 community colleges in de Verenigde Staten meer dan 12.4 miljoen studenten in en dienen bijna de helft van alle niet-gegradueerde studenten in de Verenigde Staten. Community colleges bieden een verschillende leeromgeving en worden erkend voor kleinere klassen, meer individuele aandacht en een ondersteunende sfeer.

HOUSING

Kalamazoo Valley Community College is een forensenschool en biedt daarom geen huisvesting op de campus. Als thuis voor drie instellingen voor hoger onderwijs, is Kalamazoo een studentenstad en biedt een aantal betaalbare gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen met voorzieningen zoals zwembaden, volleybalvelden en fitnesscentra. Veel appartementencomplexen bieden een pendeldienst naar het Kalamazoo Valley Community College of liggen op loopafstand van de Metro Transit-buslijn van de stad.

KALAMAZOO, MICHIGAN

Kalamazoo ligt in het zuidwesten van Michigan, op ongeveer twee uur rijden van Chicago en Detroit. Met bijna 75.000 inwoners heeft Kalamazoo een grootstedelijke mentaliteit en functies in de kleine stad. Een levendige en vooruitstrevende binnenstad met kwaliteitsrestaurants, nachtclubs, microbrouwerijen, winkels, live entertainment en het Kalamazoo Institute of Arts, Kalamazoo ligt op enkele minuten van uitgestrekte stranden en kronkelende natuurpaden. Kalamazoo beleeft alle vier de seizoenen. Fall signaleert zijn aankomst met koele temperaturen en het langzaam draaien van bladeren in levendige tinten van karmozijn, oranje en goud. De winter brengt koude lucht, met een gemiddelde temperatuur van 26 graden en hevige sneeuwval in het zuidwesten van Michigan, en biedt buitenenthousiasten het perfecte landschap om te skiën, rodelen en lef te rijden. De sneeuw smelt en Kalamazooans schudden de winter af en verwelkomen de lente, het warmere weer, weelderige landschappen en zonovergoten dagen. De lente rolt in de zomer wanneer de gemiddelde zomerse hoge temperaturen de lage 80s bereiken, wat de perfecte gelegenheid biedt om te genieten van het nabijgelegen Lake Michigan, een deel van de langste zoetwaterkust van het land en een van de meer dan 11.000 meren aan de andere kant van de staat. Kalamazoo

Locaties

Kalamazoo

Kalamazoo Valley Community College

Address
6767 West O Ave
Kalamazoo, Michigan, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 269-488-4400