K2 Unmanned Drone Training

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

K2 Unmanned Systems Drone Training biedt uw team de nodige vaardigheden om FAA Part 107 Remote Pilot-certificering te verkrijgen. K2 Onbemand biedt lessen op locatie, simulatieruimte en in-veld trainingsprogramma's, evenals online, op zichzelf staande trainingsprogramma's. Onze programma's zijn afgestemd op de unieke missie en operationele omgeving van uw team.

Ons doel is om u een volledig functioneel, door de FAA gecertificeerd, afstandsbedieningspiloot te maken met diepgaande kennis en bekwame praktische vaardigheden voor besturing op afstand, zodat u efficiënt en veilig binnen de FAA-regels en -voorschriften kunt vliegen.

Word een door de FAA gecertificeerde piloot en kom vooruit op de competitie

NU IN EFFECT: FAA Deel 107 Kleine UAS-regel vereist dat de persoon die een drone voor commerciële gebruikers bedient, een certificaat van een externe piloot met een kleine UAS-beoordeling heeft, of direct onder toezicht staat van iemand met een dergelijk certificaat.

K2 Unmanned is de enige UAV-school ter wereld die traint in wateractiviteiten in de echte wereld. We trainen studenten en professionals in zowel ondergrondse als luchtoperaties. Onze amfibische UAV's implementeren watervliegtests en trainingsoefeningen met NOAA gesanctioneerde CA Whale Rescue-teams in Monterrey Bay en Santa Barbara.

Outstanding Opportunity

Het K2 Unmanned hoofdkantoor bevindt zich in Huntington Beach, CA. Het zonnige weer hier geeft ons voldoende tijd voor UAS-vluchttesten en het testen van onze voertuigen door middel van strenge veldtests om zowel betrouwbaarheid als duurzaamheid te garanderen. We hebben ook een volledig online trainingscursus.

Onze drone-trainingscursussen worden on-site aangeboden in een klaslokaal of kunnen 24/7 online worden voltooid voor uw gemak. Onze Drone Training-programma's in Huntington Beach bieden hightech klaslokalen, compleet met aan de muur gemonteerde tv met groot scherm voor onze multimedia-presentaties.

Onze Flight Simulator Room, met drie stations opgezet, test je vliegvaardigheden. We organiseren wedstrijden voor groepslessen met prijzen voor de beste piloten. Je zult zien dat het K2 Unmanned UAV-trainingsprogramma buitengewoon leerzaam, boeiend en uitdagend is voor zelfs doorgewinterde drone-operators met onze Simulator-missies en live-vluchtscenario's op het vliegveld. We bieden UAV-operatortraining aan voor alle vaardigheidsniveaus, van puur beginneling tot diegenen die klaar zijn om aan een carrière in deze snelgroeiende industrie te beginnen.

We hebben onze eenheden op meer dan 8000 ft hoogte gevlogen in de Hoge Sierras, de extreme hitte van de Barstow woestijn, en hebben maritieme operaties uitgevoerd vanuit de diep water Pacific Ocean met een volledig waterbestendige eenheid. We zijn uitgerust om onze trainingsprogramma's op de weg te brengen en kunnen programma's voor uw specifieke branche aanpassen, de vaardigheden en technieken leren die nodig zijn om drones optimaal te benutten. We hebben cursussen gegeven, lezingen gegeven en onze UAV's over de hele wereld gevlogen.

Blijf niet achter, bel vandaag nog om een ​​trainingssessie voor uw team te plannen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen » Bekijk Online Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

2-daagse Advanced Flight Skills Drone-cursus

Campus Voltijd 2 dagen September 2019 Verenigde Staten Huntington Beach

Deze cursus wordt gehouden op onze locatie in Huntington Beach. Met on-site training kunnen studenten meer leren en een beter begrip hebben door discussies te hebben met de instructeurs en praktijkless vliegtraining te krijgen onder toezicht van instructeurs. [+]

Deze cursus wordt gehouden op onze locatie in Huntington Beach . Met on-site training kunnen studenten meer leren en een beter begrip hebben door discussies te hebben met de instructeurs en praktijkless vliegtraining te krijgen onder toezicht van instructeurs.

Deze cursus legt de nadruk op meer training in het veld en biedt je de mogelijkheid om geavanceerde manoeuvres veilig uit te voeren terwijl je in veeleisende omgevingsomstandigheden werkt. Uw oog / hand-coördinatie en spiergeheugen zullen worden ontwikkeld in zowel simulatoroefeningen als uitgebreide live vluchten in het veld. De focus in deze cursus ligt op het ontwikkelen van vliegdiscipline en het vermogen om te reageren op gebeurtenissen zoals inkomend vliegverkeer, windvariabelen en noodsituaties.... [-]


2-daagse Drone examen voorbereiding

Campus Voltijd 2 dagen September 2019 Verenigde Staten Huntington Beach

Deze cursus wordt gehouden op onze locatie in Huntington Beach. Met on-site training kunnen studenten meer leren en een beter begrip hebben door discussies te hebben met de instructeurs en kunnen ze ook hands-on simulatorvliegopleidingen krijgen onder begeleiding van instructeurs. [+]

Deze cursus wordt gehouden op onze locatie in Huntington Beach. Met on-site training kunnen studenten meer leren en een beter begrip hebben door discussies te hebben met de instructeurs en kunnen ze ook hands-on simulatorvliegopleidingen krijgen onder begeleiding van instructeurs.

We organiseren onze interne tweedaagse examenvoorbereiding , op maat gemaakt om u op de hoogte te houden van de laatste FAA Deel 107 schriftelijke examenkennis. Als een gratis bonus bevat deze cursus ook 2 uur per dag simulatortraining met een van onze vluchtcoaches. In de klas behandelen onze gekwalificeerde grondinstructeurs alle relevante onderwerpen, waaronder:

Luchtwetten en -voorschriftenNationaal luchtruimtesysteemWeer voor sUAS-operatiesMenselijke factorenTheorie van aerodynamicaGewicht en balansNoodproceduresOnderhoud... [-]

3-daagse Drone Immersion-cursus

Campus Voltijd 3 dagen September 2019 Verenigde Staten Huntington Beach

Deze cursus wordt gehouden op onze locatie in Huntington Beach. Met on-site training kunnen studenten meer leren en een beter begrip hebben door discussies te hebben met de instructeurs en kunnen ze ook hands-on vlieglessen krijgen onder begeleiding van instructeurs. [+]

Deze cursus wordt gehouden op onze locatie in Huntington Beach. Met on-site training kunnen studenten meer leren en een beter begrip hebben door discussies te hebben met de instructeurs en kunnen ze ook hands-on vlieglessen krijgen onder begeleiding van instructeurs.

Deze cursus breidt de 3-daagse FAA Part 107 Examenvoorbereiding uit om commerciële operaties vollediger te dekken. De immersiecursus bestaat uit collegezalen en video's, Simulator Room-training en vliegtraining in het veld. We behandelen in totaal 12 onderwerpen:

Industrie OutlookCommerciële activiteitenCommunicatie protocollenRisicomanagementLuchtwetten en -voorschriftenNationaal luchtruimtesysteemWeer voor sUAS-operatiesMenselijke factorenTheorie van aerodynamicaGewicht en balansNoodproceduresOnderhoud... [-]

Drone Pilot Boot Camp

Campus Voltijd 5 uur September 2019 Verenigde Staten Huntington Beach

Een spoedcursus van 5 uur waarmee je een gecertificeerde commerciële drone-piloot wordt. K2's bootcamp wijst je in de richting van middelen om de schriftelijke kennistoets FAA Deel 107 te halen. [+]

Een spoedcursus van 5 uur waarmee je een gecertificeerde commerciële drone-piloot wordt. K2's bootcamp wijst je in de richting van middelen om de schriftelijke kennistoets FAA Deel 107 te halen.

We zullen je ook de teststrategieën leren die andere beginners hebben gebruikt om het examen te halen en gecertificeerde piloten te worden die nu geld verdienen aan commerciële drone-operaties. Naast het voorbereiden van de test, leert ons bootkamp je hoe je een drone-bedrijf opzet en zelf geld gaat verdienen! De huidige tarieven voor drone-piloten variëren van $ 250- $ 500 per uur.

[-]

Videos

K2 Unmanned Systems