J. F. Ingram State Technical College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ingram State Technical College ( ISTC ) maakt deel uit van het Alabama Community College System, dat al meer dan 40 jaar volledig geaccrediteerd is door de Council on Occupational Education. De wetgevende macht van Alabama richtte het College halverwege de jaren zestig op met als enig doel baantraining te bieden aan gedetineerde studenten.

Al meer dan 50 jaar werken de faculteit en het personeel dagelijks om die uitdaging aan te gaan en studenten voor te bereiden op een succesvolle terugkeer naar het gezin, de gemeenschap en de werkplek.

Tegenwoordig helpt Ingram State Technical College de werkgelegenheidskloof in Alabama te dichten door technische training aan te bieden in 17 carrièregebieden, volwasseneneducatie, voorbereiding op algemene onderwijsontwikkeling (GED) en soft skills-training die essentieel is voor succes op de huidige werkplek.

Onze afgestudeerden zijn aan het werk in de hele staat, in grote en kleine bedrijven, met behulp van vaardigheden die ze hebben opgedaan bij Ingram State Technical College.

Locaties

Deatsville

Address
Ingram Road,5375
36022 Deatsville, Alabama, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: