Itasca Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Itasca Community College is een openbare, tweejarige uitgebreide gemeenschap met open toegang tot inschrijving. Het aanbod omvat studiegebieden voor beroepsgericht en algemeen onderwijs die worden overgedragen aan vierjarige hogescholen en universiteiten.

Itasca Community College zich in om toegankelijke, hoogwaardige educatieve ervaringen te bieden in een inclusieve omgeving die onze studenten in staat stelt om een zinvol leven en een productieve carrière na te streven.

Itasca Community College bevordert individuele en organisatorische verantwoordelijkheid en integriteit om het succes van onze leerlingen te versterken. Het dient als een inclusieve educatieve gemeenschap die alle leerlingen in staat stelt hun gewenste educatieve doelen te bereiken. Itasca Community College moedigt de universiteitsgemeenschap aan om zinvolle gesprekken aan te gaan die verschillende standpunten en perspectieven omarmen in een veilige, open en respectvolle omgeving. Itasca Community College is innovatief in het voldoen aan de onderwijsbehoeften, de gemeenschap en de regio van onze leerlingen en de integratie in de gemeenschap via onze studenten, betrokkenheid van medewerkers en gemeenschapspartners.

Locaties

Grand Rapids

Address
U.S. 169,1851
55744 Grand Rapids, Minnesota, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: